έλενα-πολυχρονοπούλου-αποφυλακίστη-736259
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 12.05.2022 | 19:00

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Αποφυλακίστηκε το μοντέλο και πρώην παίκτρια ριάλιτι που συνελήφθη με κοκαΐνη

Εδώ και λίγη ώρα βρίσκεται εκτός Κορυδαλλού το μοντέλο και πρώην παίκτρια του «Power of love», Έλενα Πολυχρονοπούλου. Είχε συλληφθεί για υπόθεση ναρκωτικών μαζί με τον σύντροφο της, γνωστό ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει, επίσης, προφυλακιστεί.

«Η λέξη φυλακή τα λέει όλα, είναι πάρα πολύ δύσκολο, θέλω να φύγω τρέχοντας, να πάω στο σπίτι μου, στους γονείς μου, στους φίλους μου σε όλους όσους με στήριξαν», είπε βγαίνοντας από τις φυλακές Κορυδαλλού η Έλενα Πολυχρονοπούλου, σε δηλώσεις της στους δημοσιογράφους.

Έξω από τη φυλακή το γνωστό μοντέλο και πρώην του Power of Love περίμεναν η μητέρα της αλλά και συγγενείς και φίλοι της, οι οποίοι έσπευσαν να τη σφίξουν στην αγκαλιά τους.

Η μητέρα του νεαρού μοντέλου  ανέφερε: «Αισθάνομαι πάρα πολύ χαρούμενη που θα βγει. Είναι το πρώτο βήμα γιατί μετά έχουμε μια δίκη μπροστά μας» δηλώνει και προσθέτει, «εμείς από την αρχή πιστεύαμε στην αθωότητά της, όπως και οι φίλοι της. Περιμένω να την αγκαλιάσω, μόνο να την αγκαλιάσω, τίποτα άλλο», λέει στο newsit.gr η μαμά της πρώην παίκτριας του «Power of love».

Το 29χρονο μοντέλο παρέμεινε στις φυλακές για 8 μήνες καθώς είχε προφυλακιστεί τον Σεπτέμβριο του 2021, μαζί με τον σύντροφό της, για υπόθεση ναρκωτικών. Μετά από 8 μήνες παραμονής σήμερα (σ.σ. 12.05.2022) έγινε δεκτή από τον Εισαγγελέα η αίτηση αντικατάστασης της προσωρινής της κρατήσεως και διατάχθηκε η αποφυλάκισή της.

Η είδηση για την αποφυλάκιση της 29χρονης έγινε γνωστή από την ανακοίνωση που εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια. Ο γνωστός ποινικολόγος μαζί με τον δικηγόρο Παντελή Κοκοτό συγκέντρωσαν «σειρά από αθωωτικά στοιχεία και σημαντικές μαρτυρίες ιδιαίτερα αξιόλογων προσώπων, οι οποίοι εξετάστηκαν από τον κο Ανακριτή».