έλενα-παπαρίζου-φέτος-έκανα-baby-botox-544074
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 22.11.2021 | 12:07

Έλενα Παπαρίζου: Φέτος έκανα baby botox

Το «Mega Καλημέρα» μπήκε στα παρασκήνια του φετινού MadWalk 2021 -θα προβληθεί από το Mega στις 16 Δεκεμβρίου- όπου τσάκωσε την Έλενα Παπαρίζου σε ένα διάλειμμα από τις πρόβες.

«Είχα 8 χρόνια να εμφανιστώ στο MadWalk» είπε η τραγουδίστρια, η οποία απέδωσε την απουσία της τα προηγούμενα χρόνια στο βαρύ πρόγραμμα που είχε. Και αποκάλυψε δυο – τρία πράγματα για το τι θα δούμε. «Θα είναι όλα στα λευκά» είπε η ερμηνεύτρια η οποία θα εμφανιστεί με ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Lightning».

Μιλώντας για τον χρόνο που περνάει, ένα θέμα που η Έλενα Παπαρίζου αντιμετωπίζει με χιούμορ, η δημοφιλής τραγουδίστρια είπε: «Μου λένε πως έχουν μεγαλώσει με τα τραγούδια μου, έχω μεγαλώσει και εγώ. Μέχρι και η Βανδή μεγάλωσε με τα τραγούδια μου».

Και πρόσθεσε: «Μου αρέσει να ωριμάζω, αποδέχομαι τις αλλαγές στο σώμα μου, λέω “Έλενα δεν είσαι 20”, όμως θαυμάζω τα 20χρονα. Φέτος έκανα baby botox να δοκιμάσω».

Τέλος, η Έλενα Παπαρίζου δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να εκπροσωπήσει για άλλη μια φορά τη χώρα μας στη Eurovision. «Δεν μου έχει τύχει το κατάλληλο τραγούδι. Άνετα θα μπορούσα να ξαναεκπροσωπήσω την πατρίδα μου στη Eurovision» είπε, απευθυνόμενοι στους τηλεθεατές.

Δείτε το σχετικό βίντεο: