έλενα-παπαρίζου-έχω-το-φόρεμα-της-eurovision-αλ-908566
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 20.05.2022 | 16:07

Έλενα Παπαρίζου: Έχω το φόρεμα της Eurovision αλλά δε μπαίνω μετά την πλαστική

Το καλοκαίρι του 2022 θα είναι αφιερωμένο στη δουλειά για την Έλενα Παπαρίζου που έχει στα σκαριά δύο project. Μια πανελλήνια περιοδεία και δύο εμφανίσεις στην Σουηδία με τον φίλο της Νίκο Παναγιωτίδη, παρτενέρ της στους Antique.

Η τραγουδίστρια απάντησε και για τα ρούχα που κουβαλάει μαζί της για κάθε εμφάνιση. «Θα πάρετε μία βαλίτσα ή πέντε;» τη ρώτησε η δημοσιογράφος για τις εμφανίσεις της στη Σουηδία. «θα πάρω μίνιμουμ δύο ρούχα για κάθε εμφάνιση» ήταν η απάντηση της τραγουδίστριας, η οποία αγαπάει τη μόδα αλλά αγαπάει και την ευκολία της.

Κι εκεί έρχεται καπάκι η επόμενη ερώτηση. «Το φόρεμα της Eurovision 2005 το έχεις ακόμα;». «Ασφαλώς» απαντάει η τραγουδίστρια.

«Το ξαναφόρεσες;»

«Θέλεις να απαντήσω σε αυτό τώρα; Μα νομίζω δεν μπαίνω σε αυτό το φόρεμα πλέον». Και συμπλήρωσε με χιούμορ: «Μετά που έκανα και την πλαστική επέμβαση δεν μπαίνω σε αυτό το φόρεμα».

Να σημειώσουμε πως η Έλενα Παπαρίζου η οποία έχει δεχτεί άγρια κριτική στο μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τα παραπάνω κιλά που πήρε από το 2005 και μετά, είναι ένα από τα πιο ακομπλεξάριστα άτομα της ελληνικής showbiz που αντιμετωπίζει πάντα με χιούμορ τις κακόβουλες επιθέσεις για την εμφάνισή της.