έλενα-χριστοπούλου-δεν-είχαμε-ποτέ-σχ-555376
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 13.11.2018 | 13:14

Έλενα Χριστοπούλου: Δεν είχαμε ποτέ σχέση με τον Χατζηφωτίου

Ήταν ή δεν ήταν ζευγάρι με τον Ζάχο Χατζηφωτίου η Έλενα Χριστοπούλου; Την απάντηση έδωσε η ίδια λέγοντας ότι τον αγαπάει και πως εδώ και 25 χρόνια είναι φίλοι. Διέψευσε όμως ότι ήταν ζευγάρι. Η κυρία Χριστοπούλου μιλώντας στο Πρω1νό είπε χαρακτηριστικά: «Ο Ζάχος Χατζηφωτίου είναι ο μέντοράς μου με έχει βοηθήσει. Ήταν πάντα δίπλα μου σε σημαντικές στιγμές της ζωής μου. Έχω ζήσει πολλές σχέσεις του με γνωστές κυρίες της showbiz αλλά δεν είχαμε ποτέ σχέση. Θα μπορούσες όμως να πεις την σχέση μας και πλατωνική. Είμαστε μαζί 25 χρόνια. Ο Ζάχος ήταν κοντά μου σε σημαντικές στιγμές της ζωής μου, στο γάμο μου, σε νοσοκομεία. Ζήλευα τις σχέσεις του γιατί δεν ήμουν μεγαλύτερη για να είμαι μαζί του».

Μάλιστα, η Έλενα την ώρα που βγήκε στην εκπομπή, ήταν μαζί με τον Ζάχο Χατζηφωτίου, ο οποίος καλημέρισε στον αέρα το πάνελ της εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Χθες ο Ζάχος Χατζηφωτίου είχε πει: «Την βλέπω την Έλενα Χριστοπούλου στο GNTM. Έρχεται εδώ καμιά φορά, τρώμε μαζί. Πάρα πολύ ωραίο κορίτσι αλλά έχει σκληρό χαρακτήρα. Με την Έλενα ήμασταν 7 χρόνια μαζί. Την αγαπούσα πάρα πολύ. Στην Κηφισιά μέναμε τότε, σε ένα σπίτι που είχα χτίσει εγώ. Η ομορφιά της και το σώμα της με κράτησαν τόσα χρόνια μαζί της. Είναι καλοβαλμένη».

Ανασκευάζει ο Ζάχος Χατζηφωτίου: Δεν τα είχαμε με την κυρία Χριστοπούλου

O Ζάχος Χατζηφωτίου μετά τη διάψευση της Έλενας Χριστοπούλου ανασκεύασε τις δηλώσεις του λέγοντας πώς την ώρα που δίνεις συνέντευξη λες πολλά και σου φεύγουν πράγματα. Είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στη «Φωλιά των Κου Κου»: «Την Έλενα την ξέρω πολλά χρόνια. Η ανοησία και η κακοήθεια των Ελλήνων να μεταβάλλουν το τι λέει ένας άνθρωπος. Εκείνη την ώρα που δίνεις μια συνέντευξη λες πολλά και σου φεύγουν και πράγματα. Η μόνη κουβέντα που μου έφυγε ήταν ότι μέναμε στην Κηφισιά. Μα δεν ήταν ότι μέναμε μόνοι. Η έκφραση μέναμε πάει να πει ότι ήμαστε φίλοι. Πρέπει να πούμε τι κάναμε; Είναι ντροπή. Είναι φίλη μου 20 χρόνια η Έλενα. Είναι ντροπή. Το έχουν κάνει ανατολικό θέμα. Δεν είχα τίποτα με την κυρία Χριστοπούλου. Τέρμα».