εκτός-κυπέλλου-ελλάδος-ο-ολυμπιακός-tο-683277
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 25.09.2019 | 19:28

Εκτός Κυπέλλου Ελλάδος ο Ολυμπιακός -Tον απέκλεισε το κολέγιο Ανατόλια

Το νεοφώτιστο στην Α2 μπάσκετ, κολέγιο Ανατόλια πέρασε άνετα από την αίθουσα 5 του ΣΕΦ επικρατώντας 91-76 του Ολυμπιακού και τον απέκλεισε από το Κύπελλο Ελλάδας!

Ο Ολυμπιακός με το… νέο αίμα στο ρόστερ του, καθώς η πρώτη ομάδα βρίσκεται στην Μόσχα για τουρνουά κατάλαβε καλά ότι η νέα χρονιά κάθε άλλο παρά εύκολη θα είναι στην Α2 μπάσκετ. Ετσι, έχασε ήδη τον πρώτο στόχο της χρονιάς με το κολέγιο Ανατόλια να παίρνει την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Η ομάδα του 41χρονου Σωτήρη Καραποστόλου, του 43χρονου Αντώνη Ασημακόπουλου και των Μπρόζου – Τόζιου – Γαλανίδη ήταν πιο συμπαγής σε σχέση με τη νεανική του Δημήτρη Τσαλδάρη, που δεν είχε κάνει καλή εμφάνιση στον Λαγκαδά, είχε επικρατήσει όμως του Ερμή της Β’ Εθνικής στο πρώτο ματς Κυπέλλου το περασμένο Σάββατο. Το κολέγιο Ανατόλια συνεχίζει στη διοργάνωση και θα υποδεχθεί στην Θεσσαλονίκη την Λάρισα στην πρώτη αγωνιστική της Β’ φάσης την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου.

Να θυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός παίζει με την β’ ομάδα του τόσο στην Α2, όσο και στο Κύπελλο Ελλάδος μπάσκετ. Αντιθέτως με την πρώτη του, θα αγωνίζεται στην Euroleague.