Εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο ο Γιώργος Παρτσαλάκης

  • Απο Aftodioikisi Press
  • 20 Απριλίου 2020 - 09:52
  • Comments Off

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο ηθοποιός Γιώργος Παρτσαλάκης νοσηλεύεται  εκτός κινδύνου, ενώ θα υποβληθεί πιθανόν την Τρίτη σε αγγειοπλαστική.

Ο αγαπημένος ηθοποιός αισθάνθηκε αδιαθεσία πριν από την Ανάσταση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι διαπιστώθηκε οξύ στεφανιαίο σύνδρομο.

Πριν από λίγες μέρες ο Γιώργος Παρτσαλάκης είχε δηλώσει σε τηλεοπτική συνέντευξη ότι έχει φοβηθεί από την κατάσταση που επικρατεί με τον κορωνοϊό: «Έχω φοβηθεί πάρα πολύ γιατί έχω τρία αδέλφια και έναν γαμπρό που είμαστε στην ομάδα υψηλού κινδύνου. Επειδή δεν μπορώ να αντέξω άλλον θάνατο, θέλω να φύγω εγώ και μετά όλοι οι άλλοι, για αυτόν τον λόγο και φοβάμαι. Μένω στο διπλανό διαμέρισμα με τον γιο μου τον μεγάλο, ο οποίος βγαίνει και ψωνίζει. Μου μαγειρεύουν. Επειδή νιώθω ότι κινδυνεύω εγώ και επειδή είναι ανέφικτο να μην αγκαλιάζω τα παιδιά μου, τα αγκαλιάζω».

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΡΤΣΑΛΑΚΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!