Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Θεσσαλονίκη

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν σήμερα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, λόγω της πιλοτικής πεζοδρόμησης του κάτω τμήματος της οδού Αγ. Σοφίας στο πλαίσιο της «Ημέρας Χωρίς Αυτοκίνητο». Έως τις 10 το βράδυ απαγορεύεται η κυκλοφορία και η στάθμευση των οχημάτων στην οδό Αγ. Σοφίας από τη διασταύρωση με την οδό Τσιμισκή μέχρι τη διασταύρωση με τη Λεωφόρο Νίκης. Επιπλέον, στις 5 το απόγευμα θα ξεκινήσει ποδηλατοδρομία με αφετηρία το Κέντρο Πολιτισμού Τούμπας και τερματισμό στο πεζοδρομημένο τμήμα της Αγ. Σοφίας.

Σε πίστα ασφαλούς οδήγησης ποδηλάτου μεταμορφώνεται σήμερα και αύριο η πλατεία Αριστοτέλους και υποδέχεται τα παιδιά που θα συμμετέχουν στην εκδήλωση «ΠοδηλατίΖΩ με ασφάλεια». Πρόκειται για διήμερη δράση κυκλοφοριακής αγωγής, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας,, στη διάρκεια της οποίας το πρόγραμμα θα εμπλουτιστεί με επιδείξεις δεξιοτεχνίας, διαγωνισμούς, έπαθλα και κληρώσεις.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!