Έκλεψαν πόρτα από εκκλησία της Κρήτης

Απλώς και μόνο την πόρτα αποφάσισαν να αφαιρέσουν οι κλέφτες από εκκλησία της Κρήτης, διστάζοντας όπως φαίνεται να προχωρήσουν στο εσωτερικό της και να αφαιρέσουν κάποιο εκκλησιαστικό αντικείμενο.

Η κλοπή της αλουμινένιας πόρτας έγινε αντιληπτή από τις γυναίκες που φροντίζουν τον ναό. Το γεγονός ότι η πόρτα δεν έκλεινε ποτέ, δηλώνει ίσως πως στόχος των ληστών ήταν η αφαίρεσή της για την πώλησή στην αγορά αλουμινίου.

Ο πατήρ Αθανάσιος, εφημέριος της εκκλησίας ανέφερε: «Δυστυχώς είναι ένα από τα πολλά περιστατικά που καταγράφονται σε εκκλησίες και ξωκκλήσια της ενδοχώρας….».

Τα τοπικά μέσα σημειώνουν πως σε καθημερινή βάση καταγράφονται αντίστοιχα περιστατικά σε πολλές περιοχές της Κρήτης, με τους δράστες να αφαιρούν από εκκλησιαστικά αντικείμενα, ό,τι υπάρχει στα παγκάρια αλλά ακόμα και το … λάδι που προορίζεται για τα καντήλια.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΚΡΗΤΗ, ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΚΛΟΠΗ, ΠΟΡΤΑ, ΑΓΟΡΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!