Έκλεψαν γεωργικά μηχανήματα από το ΤΕΙ Θεσσαλίας

Βαριά και ογκώδη γεωργικά μηχανήματα του αγροκτήματος του ΤΕΙ Θεσσαλίας που χρησιμοποιούνταν παράλληλα και για την έρευνα σπουδαστών έκλεψαν άγνωστοι. Η πρωτόγνωρη κλοπή που ακόμη δεν είναι γνωστό πότε σημειώθηκε, καταγγέλθηκε χθες στη Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας από τη διοίκηση του Ιδρύματος και του Τμήματος Μηχανικής Βιοσυστημάτων της ΣΤΕΓ ενώ ο πρύτανης, καθηγητής Νικ. Μπάτης, διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία», το πρωτόγνωρο της κλοπής έγκειται στο γεγονός ότι για πρώτη φορά οι άγνωστοι δράστες κατάφεραν να κλέψουν και να φυγαδεύσουν ανενόχλητοι από τον φυλασσόμενο χώρο του ΤΕΙ, μια μεγάλη δισκοσβάρνα το βάρος της οποίας ξεπερνά τον έναν τόνο, μια μικρότερη δισκοσβάρνα, ένα τρίυνο άροτρο αλλά και έναν καλλιεργητή, ιδιοκατασκευή του Ιδρύματος.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις εκπαιδευτικών του ΤΕΙ, οι δράστες πρέπει να έκλεψαν τα μηχανήματα με τη χρήση κάποιου φορτηγού που διέθετε ανυψωτικό μέσο (γερανό) αφού στον χώρο δεν βρέθηκαν ίχνη έλξης από γεωργικό ελκυστήρα που θα μπορούσε να μετακινήσει τον ογκώδη εξοπλισμό και δη τη μεγάλη δισκοσβάρνα.

Το παράδοξο αφορά στο πώς η δράση των αγνώστων και ειδικότερα η μεταφορά των κλεμμένων γεωργικών μηχανημάτων με φορτηγό δεν έγινε αντιληπτή από κανέναν.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ, ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ, ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ, ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!