έκλεισε-το-εστιατόριο-nerantzi-από-τους-τελ-363478
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 26.10.2017 | 12:02

Έκλεισε το εστιατόριο «Nerantzi»-Από τους τελευταίους πελάτες Τσίπρας-Μπαζιάνα

Φαίνεται πως το πρωθυπουργικό ζεύγος ήταν από τους τελευταίους πελάτες του καφέ-εστιατορίου «Nerantzi», καθώς δύο ημέρες μετά την επίσκεψή τους, η επιχείρηση έκλεισε.

Συγκεκριμένα, το περασμένο Σάββατο, λίγο μετά τις 11 το βράδυ, το πρωθυπουργικό ζεύγος επισκέφθηκε το εστιατόριο που βρίσκεται στην οδό Μητροπόλεως.

Το πρωθυπουργικό ζεύγος έφτασε με ένα μικρό αυτοκίνητο, χωρίς έντονη αστυνομική συνοδεία, προκειμένου να μην τραβήξει τα βλέμματα. Κάθισε σε ένα από τα τραπέζια στο βάθος του εστιατορίου και δείπνησε, για να αποχωρήσει στη συνέχεια όπως μπήκε, αθόρυβα.

Ωστόσο, σύμφωνα με το protothema.gr, στο «Nerantzi» μπήκε λουκέτο, αν και την Κυριακή λειτούργησε κανονικά. Το πρωί της Δευτέρας οι εργαζόμενοι μάζεψαν τα πράγματά τους και κατέβασαν τα ρολά του καταστήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης αποφάσισαν το κλείσιμό της, διότι δεν απέδωσε τα αναμενόμενα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι ιδιοκτήτες του χώρου σχεδιάζουν σύντομα να ανοίξει και πάλι, φιλοξενώντας αυτή τη φορά άλλου είδους επιχείρηση, που θα συνάδει περισσότερο με το κλίμα της περιοχής αλλά και της εποχής.