Εκδόθηκε και πωλείται ο πρώτος οδηγός κάνναβης

Ο πρώτος οδηγός φαρμακευτικής χρήσης της κάνναβης εκδόθηκε στην Ελλάδα και θα διατίθεται από επιλεγμένα βιβλιοπωλεία, καταστήματα πώλησης Κανναβιδιόλης-CBD και φαρμακεία ανά τη χώρα. Πρόκειται για μια έκδοση που περιλαμβάνει οδηγίες σχετικά με τις ενδείξεις, τη δοσολογία αλλά και τη δόση που πρέπει να λαμβάνει κάθε ασθενής.

Το βιβλίο, περιέχει και αξιοποιεί την εμπειρία γιατρών και ασθενών που εργάζονται χρόνια πάνω στην θεραπευτική δράση της κάνναβης και τη συσχετίζει με όσα η επιστήμη επισήμως έχει αποδεχτεί. Στην παρουσίαση του οδηγού που πραγματοποιήθηκε στις αρχές του μήνα βρέθηκαν εκτός από τους δημιουργούς του Αποστόλη Καπαρουδάκη, Γιώργη Οικονομόπουλο, Ζακλίν Πόιτρας και Ηλία Γραμματικάκη, ο κ. Γιώργος Πάλλης, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, φαρμακοποιός και εισηγητής του νέου νόμου για την κάνναβη στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και ο κ. Οδυσσέας Βουδούρης γιατρός και πρώην βουλευτής και ο Περικλής Κοροβέσης συγγραφέας.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΔΗΓΟΣ, ΕΚΔΟΘΗΚΕ, ΠΩΛΕΙΤΑΙ, ΚΑΝΝΑΒΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!