Εκδήλωση οινογνωσίας και γευσιγνωσίας στη Θεσσαλονίκη

Εκδήλωση οινογνωσίας και γευσιγνωσίας με θέμα «Τοποποικιλίες και στυλ κρασιού» θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου, στις 20.00, στην Δημοτική Πινακοθήκη Θεσσαλονίκης – Casa Bianca (Λεωφ. Βασιλίσσης Όλγας 180, τηλ. 2313 318538). Η δράση, που εντάσσεται στο πρόγραμμα του 7ου THESSALONIKI FOOD FESTIVAL, αποτελεί μέρος της κεντρικής εκδήλωσης γευσιγνωσίας κρασιών και αποσταγμάτων «Τα ΒορΟινά» των οινοπαραγωγών-μελών της ένωσης «Οίνοι Βορείου Ελλάδος».

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν εκλεκτούς οίνους που καλλιεργούνται στο Βορειοελλαδίτικο αμπελώνα και στυλ κρασιών που αναδεικνύουν τις ποικιλίες και τον τόπο προέλευσής τους. Τα 12 κρασιά που θα ξεχωρίσουν στη διάρκεια της εκδήλωσης θα συνδυαστούν με ποντιακά τυριά «Ραγιάν» και αρτοποιήματα «Κουκουμέρια». Το κόστος συμμετοχής στην εκδήλωση είναι 10 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις στα τηλέφωνα 2310 281617 και 2310 281632, στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] και στο www.voroina.gr

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ, ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!