εισβολή-στο-νοσοκομείο-σπάρτης-με-στό-497229
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 01.11.2018 | 10:39

Εισβολή στο νοσοκομείο Σπάρτης με στόχο το ΑΤΜ

Σκηνές πανικού επικράτησαν στη 1.30 τα ξημερώματα της Τετάρτης στο νοσοκομείο της Σπάρτης, όταν έκαναν καταδρομική επίθεση τρεις άγνωστοι κακοποιοί που κρατούσαν βαριοπούλες και όπλα και άρχισαν να χτυπούν το ΑΤΜ που βρίσκεται στο ισόγειο προσπαθώντας να το παραβιάσουν!

Οι δράστες, που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες, έφτασαν στο νοσοκομείο από έναν λόφο που βρίσκεται στην πίσω πλευρά, διέρρηξαν την κλειδωμένη εξώπορτα και κατευθύνθηκαν με γρήγορες κινήσεις στο σημείο όπου βρίσκεται το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης. Μπροστά στα μάτια νοσηλευτών και επισκεπτών, άρχισαν να το χτυπούν με την βαριοπούλα προσπαθώντας να διαρρήξουν την θυρίδα της κασετίνας με τα χρήματα, ενώ ένας από αυτούς κράδαινε απειλητικά μια κυνηγετική καραμπίνα!

Ωστόσο, τελικά δεν κατάφεραν να πετύχουν τον σκοπό τους και αναγκάστηκαν να φύγουν, καθώς είχε ήδη ειδοποιηθεί η Αστυνομία. Μάλιστα, βγήκαν από την κεντρική είσοδο του νοσοκομείου όπου τους περίμενε τέταρτος συνεργός τους με όχημα με το οποίο διέφυγαν.

Για τον εντοπισμό τους ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό που δεν έφερε αποτέλεσμα, ωστόσο οι αστυνομικοί εξετάζουν το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του ιδρύματος και ελπίζουν ότι θα ανακαλύψουν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στους κακοποιούς.