εισαγγελέας-δίκη-τοπαλούδη-tο-λουλούδ-776358
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 14.05.2020 | 13:17

Εισαγγελέας Δίκη Τοπαλούδη: Tο λουλούδι στο γραφείο της -Τι έγραψε στο Facebook

Τις εξελίξεις στην δίκη για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη μετά και την τη αγόρευσης της εισαγγελέως Αριστοτελείας Δόγκα, η οποία προχώρησε σε μια αγόρευση-«καταπέλτη» για τους δύο κατηγορούμενου παρακολουθεί η κοινή γνώμη.

Οι γονείς της άτυχης κοπέλας, μάλιστα, πρόσφεραν στην κυρία Δόγκα ένα μπουκέτο με τριαντάφυλλα για όλα όσα άκουσαν για το παιδί τους που τόσο άδικα έχασαν τον Νοέμβριο του 2018.

Η εισαγγελική λειτουργός από την πλευρά της ευχαρίστησε τους γονείς της άτυχης Ελένης αναρτώντας στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook φωτογραφία από το γραφείο της στο οποίο είχε βάλει μερικά από τα λουλούδια.

«Το ωραιότερο και πολυτιμότερο δώρο της ζωής μου. Κυρία Κούλα σας ευχαριστώ» έγραψε στη λεζάντα η κυρία Δόγκα.

Πριν από δύο ημέρες, δε, η εισαγγελέας είχε κάνει άλλη μια ανάρτηση για την Ελένη Τοπαλούδη χρησιμοποιώντας τη φράση του Οβίδιου «έτσι δεν μπορώ (πια) να ζήσω ούτε χωρίς εσένα, ούτε μ’ εσένα».

Η εισαγγελέας στην αγόρευσή της ζήτησε να κριθούν ένοχοι τόσο ο 23χρονος Ροδίτης όσο και ο 21χρονος Αλβανός συγκατηγορούμενός του λέγοντας μεταξύ άλλων ότι η αδικοχαμένη φοιτήτρια «ήχθη ως πρόβατο επί σφαγή, ως άμωμος αμνός».