είμαι-βλάκας-εντάξει-σφαγή-στην-ε-1122996
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 17.01.2023 | 12:26

«Είμαι βλάκας, εντάξει;» – Σφαγή στην εκπομπή της Τσιμτσιλή

Ενοχλημένος από τα σχόλια των συνεργατών του εμφανίστηκε ο Δημήτρης Παπανώτας, σε συζήτηση που είχε το πάνελ της εκπομπής Happy Day για τις… ξένες γλώσσες.

Με αφορμή τη συνέντευξη της ηθοποιού Μαρίλιας Μητρούση στη Χριστιάνα Κοχλατζή, η οποία δήλωσε πως σπούδασε τουρκικά επί 6 χρόνια, ο Δημήτρης Παπανώτας ανέφερε: «Θέλω να σου δείξω κάτι μετανάστες που έμαθαν ελληνικά – που είναι μία πολύ δύσκολη γλώσσα ομολογουμένως – σε τρεις μήνες. Σε 6 χρόνια, αγάπη μου, βγαίνεις γιατρός. Κι άλλα 2 κάνεις ειδικότητα».«

«Η κοπέλα μιλάει σε επαγγελματικό επίπεδο, κάνει μεταφράσεις. Και αγγλικά για να πάρεις το Proficiency πας φροντιστήριο πόσα χρόνια. Εμείς κάναμε από Δημοτικό μέχρι Β’ Λυκείου. Είπε η κοπέλα ότι 6 χρόνια απ’ το πρωί ως το βράδυ είμαι πάνω από τα τούρκικα βιβλία;» σχολίασε από την πλευρά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Εγώ είδα δυο τουρκικά σήριαλ και κόντεψα να τα μάθω. Σε πληροφορώ ότι βρέθηκα στα σύνορα Τουρκίας-Ιράκ και ήρθαν να μου ζητήσουν τα χαρτιά μου να περάσω με το ζόρι στο Ιράκ και τους μιλούσα στα τούρκικα. Δεν το πιστεύετε ε;» είπε ο Δημήτρης Παπανώτας. «Όχι» του απάντησε ο Κώστας Φραγκολιάς.

«Τι να πω ρε; Εντάξει, παιδιά, είμαι βλάκας κατά βάθος. Το παίζω έξυπνος αλλά δεν τα παίρνω κιόλας. Είστε ικανοποιημένοι;» είπε εμφανώς ενοχλημένος ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Καρδιά μου, δεν σε είπε κανείς βλάκα. Κι εγώ έχω δει πέντε σειρές στα ισπανικά και έχω αφομοιώσει πέντε λέξεις. Δε μπορώ να σου πω ότι τα ξέρω» απάντησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, προσπαθώντας να τον ηρεμήσει.

«Εγώ που έκανα έναν χρόνο ισπανικά και συν πέντε σήριαλ που είδα, πήγα στην Ισπανία και μου είπαν: τι ωραία που τα μιλάτε;» έκλεισε το θέμα ο Δημήτρης Παπανώτας.

Δείτε το βίντεο