εικόνες-σοκ-μεθυσμένος-ρομά-χτύπησε-γ-556094
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 15.11.2018 | 08:22

Εικόνες-σοκ: Μεθυσμένος Ρομά χτύπησε γιατρό στο Κέντρο Υγείας Σοφάδων

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στο Κέντρο Υγείας Σοφάδων, όπου μεταφέρθηκε νεαρός Ρομά σοβαρά τραυματισμένος.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα alithianews.gr, ο 28χρονος τραυματίας μεταφέρθηκε από φίλους του στο κέντρο Υγείας με τραύματα στο πόδι και έντονη αιμορραγία.

Ωστόσο βρισκόταν σε κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ουσιών με αποτέλεσμα να αντιδρά βίαια. Αφού αρνήθηκε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, άρχισε να χτυπάει την γιατρό που εφημέρευε αρχικά κλωτσώντας την στα πλευρά και εν συνεχεία και στο πρόσωπο. Επίσης, προκάλεσε και φθορές στον εξοπλισμό του Κ.Υ. Σοφάδων.

Κλήθηκε η αστυνομία και ακολούθως ο δράστης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Καρδίτσας για να του παρασχεθεί η απαραίτητη βοήθεια.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και η ιατρός που υπεβλήθη σε εξετάσεις στα πλευρά για να διαπιστωθεί ότι δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον περασμένο Ιούλιο, επίθεση τσιγγάνων στο νοσοκομείο Καρδίτσας, συντέλεσε έτσι ώστε η κλινική ακόμη και σήμερα να υπολειτουργεί και να εφημερεύει τις μισές ημέρες του μήνα.