Εικόνα – ντροπής: Επιβάτες «ίπτανται» σε λεωφορείο ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη

Αναγνώστρια του TyposThes απέστειλε μία εικόνα από λεωφορείο ΟΑΣΘ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης που αποτελεί κόλαφο για τις αστικές συγκοινωνίες της πόλης και όλους όσους διοικούν, αποφασίζουν και δίνουν τις κατευθύνσεις για αυτό τον Οργανισμό που έχει αφεθεί στη μοίρα του εδώ και μήνες… μέχρι νεωτέρας.

Η εικόνα που βλέπετε από τους επιβάτες «σαρδέλες» να… ίπτανται ώστε να πάνε στον προορισμό τους είναι από το λεωφορείο της γραμμής «2Κ», το οποίο εκείνη την ώρα βρίσκεται στην Εγνατία, στην περιοχή της Καμάρας. Όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό, μονάχα από τύχη δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός στο εν λόγω δρομολόγιο, το οποίο όπως και πολλά ακόμη ήταν υπεράριθμο.

Όπως αναφέρει η αναγνώστρια του TyposThes το στιγμιότυπο είναι τραβηγμένο πριν από τρεις με τέσσερις μέρες, ούτε καν δηλαδή την παραμονή Χριστουγέννων που το κέντρο έσφυζε από κόσμο.

egnatia-oasth.jpg
πηγή: typosthes.gr
ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΟΑΣΘ, ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!