Ειδοποιητήρια ΕΦΚΑ μη μισθωτών – Τι έκπτωση περιλαμβάνουν

  • Απο Μάκης Χολέβας
  • 4 Απριλίου 2020 - 14:11
  • Comments Off

Αναρτήθηκαν τα ειδοποιητήρια μη μισθωτών στον Ε.Φ.Κ.Α. για τον μήνα Φεβρουάριο 2020. Με βάση το ειδοποιητήριο οι ασφαλισμένοι έχουν τις εξής επιλογές:

Α. Να πληρώσουν την εισφορά που αντιστοιχεί στην ασφαλιστική κατηγορία.

Β. Να πληρώσουν την εισφορά του 2/2020 μειωμένη κατά 25% εφόσον έχουν εξοφλήσει ή εξοφλήσουν μέχρι 10/4 την εισφορά του Ιανουαρίου 2020

Γ. Να πληρώσουν την εισφορά σε 4 μηνιαίες δόσεις χωρίς προσαυξήσεις, με καταβολή της πρώτης δόσης έως 30.9.2020 εφόσον εμπίπτουν στους πληττόμενους κλάδους.

Διαβάστε επίσης: Επίδομα 800€ – Καταγγελίες: Πρόβλημα με το IBAN στο supportemployees.yeka.gr

Καταγγελίες αναγνωστών στο aftodioikisi.gr ανέφεραν ότι είχαν πρόβλημα όταν πήγαν να κάνουν την αίτηση των εργαζομένων για τα 800 ευρώ.

Συγκεκριμένα το πρόβλημα υπήρξε όταν ο χρήστης πήγαινε να καταχωρήσει το IBAN της Τράπεζας του, εκεί του έγραφε «Λάθος μορφή IBAN (Α-Ζ, 0-9. «, )»

Οι αναγνώστες του aftodioikisi.gr τονίζουν ότι καταχωρούσαν το σωστό IBAN και μάλιστα το «τσεκάριζαν» τρεις και τέσσερις φορές. Έτσι αναγκάστηκαν να επικοινωνήσουν, με τα Τηλ. Υποστήριξης ΣΕΠΕ, που υπάρχουν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του supportemployees.yeka.gr, οπού και εκεί δεν πήραν απάντηση καθώς οι εργαζόμενοι τόνισαν ,ότι δεν ήταν ειδικοί για την εφαρμογή του Υπουργείου Εργασίας.

Η λύση που προτάθηκε προσωρινά και έδειξε να λειτουργεί, ήταν, ο δικαιούχος να γράφει το IBAN του σε ένα word και από εκεί να το κάνει αντιγραφή και επικόλληση στο σημείο καταχώρησης του ΙΒΑΝ, της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του supportemployees.yeka.gr.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΕΦΚΑ, ΠΛΗΡΩΜΕΣ, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ, PROTEINOMENA


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!