έγκλημα-στη-μεσαρά-χαμός-στο-δικαστήρ-935572
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 26.08.2021 | 08:54

Έγκλημα στη Μεσαρά: Χαμός στο δικαστήριο -«Αποκαλύψεις» δολοφόνου για… σεξ

Σκηνές έντασης και λιποθυμίες στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου όπου μεταφέρθηκε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο 27χρονος Ρουμάνος ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε τον κτηνοτρόφο στο Πετροκέφαλι. Συγγενείς του θύματος αποδοκίμασαν τον καθ’ ομολογία δράστη έξω από τα δικαστήρια, ενώ η μητέρα του θύματος υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο.

Η σύζυγος και η μητέρα του 39χρονου ξέσπασαν στο τηλεοπτικό φακό. Του αφαίρεσε τη ζωή τόσο άδικα και ύπουλα τόνισε η σύζυγος του θύματος, υποστηρίζοντας δεν υπήρχε καμία οικονομική διαφορά όπως είχε υποστηρίξει ο Ρουμάνος εργάτης. Συγκλονισμένο από το άγριο φονικό είναι και το ανήλικο παιδί της οικογένειας.

Ο 27χρονος αλλοδαπός ομολόγησε ότι πυροβόλησε και σκότωσε τον 39χρονο Νίκο Μπιτσακάκη, γνωστό ως «Λαέρτη», σε εξωτερικό χώρο του σπιτιού του, όπου βρίσκεται και το ποιμνιοστάσιό του, στο χωριό Πετροκεφάλι.

Ο άτυχος πατέρας δύο κοριτσιών βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του όταν δέχτηκε τα πυρά του Ρουμάνου, ενώ μέσα στο σπίτι βρισκόταν η 7χρονη κόρη της οικογένειας!

Λίγα λεπτά νωρίτερα η σύζυγος με το άλλο παιδί είχαν φύγει από το σπίτι και προφανώς ο αλλοδαπός νόμιζε ότι είχαν φύγει και τα δύο παιδιά.

Η espresso σήμερα γράφει: Οι ισχυρισμοί του Ρουμάνου εργάτη για τις πέντε σφαίρες στον «Λαέρτη»

“Με πάσαρε για σεξ σε επιχειρηματία και «τσέπωνε» τα λεφτά”