έγκλημα-στα-γλυκά-νερά-κομπόδεμα-100-000-ευρ-903376
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 18.05.2021 | 08:36

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Κομπόδεμα 100.000 ευρώ έψαχναν οι δράστες

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Κομπόδεμα 100.000 ευρώ έψαχναν οι δράστες

Μια αγορά οικοπέδου αξίας 100.000 ευρώ στη οποία είχε προβεί ο σύζυγος της ατυχής 20χρονης που δολοφόνησαν στα Γλυκά Νερά, η γνώση για την άνετη ζωή του ζευγαριού και η πληροφορία πως το ανδρόγυνο είχε κρυμμένα χρήματα στο σπίτι, έχουν μπει στο μικροσκόπιο των αστυνομικών της ασφάλειας σε μια προσπάθεια εντοπισμού των δραστών της άγριας δολοφονίας στα Γλυκά Νερά.

Από την πρωτη στιγμή, άλλωστε, έκαναν λόγο για μια στοχευμένη επιλογή στόχου και όχι μια τυχαία εισβολή. Άλλωστε, οι δράστες γνώριζαν πως στο σπίτι υπήρχε σκύλος, ένα Χάσκι, το οποίο και κρέμασαν από την εσωτερική σκάλα μόλις εισέβαλαν στο χώρο από παράθυρο μπάνιου στην πίσω πλευρά της μεζονέτας στην πάροδο της οδού Παναγούλη.

Στο Ανθρωποκτονιών ανακρίνεται ο 36χρονος Γεωργιανός ληστής που συνελήφθη τη στιγμή που πήγε με πλαστά χαρτιά να την «κοπανήσει» στη Βουλγαρία απο τους Κήπους του Έβρου και είχε εμπλακεί σε μια σκληρή ληστεία στις 7 Μαρτίου στην περιοχή του Πικερμίου.

Μπορεί τα πρώτα αποτελέσματα να μην τον συνδέουν με το φονικό στα Γλυκά Νερά όμως οι αστυνομικοί θέλουν μέσω της επαφής να διαπιστώσουν αν έχει οποιαδηποτε σχέση ή αν γνωρίζει κάτι για τα όσα φρικτά συνέβησαν στη σοφίτα της οδού Παναγούλη. Άλλωστε, ο συλληφθείς είχε εναν περίεργο ρόλο στη γεωργιανή μαφία καθώς φέρεται να στρατολογούσε και να συντόνιζε άτομα σε ληστρικές επιδρομές.

Τέλος, οι έρευνες της Ασφάλειας έχουν επεκταθεί πλέον και εκτός Αθηνών, σε Κόρινθο, Χαλκίδα και Βοιωτία και σε συγκεκριμένους χώρους με στόχο συγκεκριμένους σεσημασμένους ληστές που συνηθίζουν μετά τις εισβολές να βρίσκουν καταφύγιο σε σημεία που έχουν στοχοποιήσει οι αστυνομικοί.