έγκλημα-καβάλα-ο-εγγονός-ομολόγησε-ό-433650
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 06.09.2018 | 14:24

Έγκλημα – Καβάλα: Ο εγγονός ομολόγησε ότι σκότωσε τον παππού & τη γιαγιά του

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η ανάκριση του 24χρονου για την διπλή δολοφονία στην συνοικία του Προφήτη Ηλία στην Καβάλα, καθώς ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι αυτός σκότωσε με μαχαίρι την κατάκοιτη γιαγιά του και τον παππού του!

Ο νεαρός, που η μητέρα του έχει πεθάνει και ο πατέρας του αγνοείται έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική επειδή αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Τα τελευταία, ζούσε μαζί με τον συνταξιούχο εκτελωνιστή 85χρονο παππού του με τον οποίο έχει και το ίδιο όνομα και την 80χρονη γιαγιά του, η οποία ήταν καθηλωμένη στο κρεβάτι με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Στο ίδιο κτίριο κατοικούν και άλλοι συγγενείς τους, αλλά κανείς δεν άκουσε θόρυβο. Εκείνοι ήταν που αντίκρισαν στις 11 το πρωί το φρικιαστικό θέαμα με το ηλικιωμένο ζευγάρι κυριολεκτικά κατακρεουργημένο. Οι υποψίες έπεσαν αμέσως στον 24χρονο, ο οποίος φερόταν ανήσυχα τις τελευταίες ημέρες κι έτσι προσήχθη στην Αστυνομική Διεύθυνση όπου παραδέχθηκε ότι αυτός διέπραξε την διπλή δολοφονία.

Δεν εξήγησε, όμως τους λόγους που τον ώθησαν να κατακρεουργήσει τους ανθρώπους που τον φρόντιζαν, ούτε πότε ακριβώς το έκανε. Οι σοροί των δύο ηλικιωμένων μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Καβάλας όπου θα γίνει νεκροτομή για να εξακριβωθεί πόσες μαχαιριές έφερε ο καθένας και να προσδιοριστεί ο ακριβής χρόνος του θανάτου.