έφυγε-σε-ηλικία-46-ετών-η-χριστίνα-κων-496635
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 17.06.2018 | 20:19

“Έφυγε” σε ηλικία 46 ετών η Χριστίνα Κωνσταντίνου

Θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό για το «χαμό» της Χριστίνας Κωνσταντίνου, άλλοτε πρωταθλήτρια σφαιροβολίας στην κατηγορία κορασίδων και μέλος της Εθνικής Ομάδας κορασίδων την περίοδο του 1990-1991.

Η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ:

«Μετά από άνιση μάχη και πολύμηνη ταλαιπωρία της υγείας της, το απόγευμα της Παρασκευής άφησε την τελευταία της πνοή η Χριστίνα Κωνσταντίνου σε ηλικία μόλις 46 ετών…

Το άγγελμα του θανάτου της αγαπητής στους ανθρώπους του στίβου σκόρπισε θλίψη ενώ το ΔΣ του ΣΕΓΑΣ εκφράζει στους οικείους της τα θερμά του συλλυπητήρια. Αγωνίστρια στους στίβους και στη ζωή η Χριστίνα ήταν πρόεδρος του ΓΣ Ιπποκράτης ο Κώος, πρωταθλήτρια σφαιροβολίας στην κατηγορία κορασίδων και μέλος της Εθνικής Ομάδας κορασίδων την περίοδο του 1990-1991.

Ήταν καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, μητέρα ενός 8χρονου παιδιού, προπονήτρια, στον στίβο αλλά πρόσφερε τις υπηρεσίες της και στο Ειδικό σχολείο Κω. Τα παιδιά όπως και όλοι οι συνάδελφοι της την λάτρευαν και την υπεραγαπούσαν για την ανθρωπιά, την καλοσύνη, την απλότητα και τη δοτικότητά της».