έφυγε-από-τη-ζωή-ο-λάζαρος-καμπουρίδης-259136
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 02.09.2018 | 19:15

Έφυγε από τη ζωή ο Λάζαρος Καμπουρίδης -Υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΥΑΘ

Με βαθιά οδύνη η οικογένεια της ΕΥΑΘ, εργαζόμενοι και διοίκηση, αποχαιρετά τον εξαίρετο συνάδελφο διευθυντή της Διεύθυνσης Εγκαταστάσεων και Δικτύων Ύδρευσης, φίλο Λάζαρο Καμπουρίδη, που έχασε σήμερα τη μάχη για τη ζωή.

Ο Λάζαρος Καμπουρίδης γεννήθηκε το 1955. Σπούδασε στην Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ μηχανολόγος – ηλεκτρολόγος μηχανικός. Εργάστηκε στην ΕΥΑΘ από το 1983 (προσελήφθη στον τότε ΟΑΘ), ενώ από τον Ιούνιο του 2010 υπηρέτησε την εταιρεία από τη θέση του διευθυντή Ύδρευσης. Τον Ιανουάριο του 2017 ανέλαβε τη διευρυμένη Διεύθυνση Εγκαταστάσεων και Δικτύων Ύδρευσης, συμβάλλοντας καθοριστικά στην αντιμετώπιση κρίσιμων προβλημάτων που ανέκυψαν το διάστημα αυτό στον τομέα ύδρευσης της εταιρείας.

Διοίκηση και εργαζόμενοι εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στη σύζυγο, τα παιδιά του, τους οικείους του για τον αδόκητο χαμό του.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί αύριο στις 12 μ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Καλαμαριά.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του Λάζαρου Καμπουρίδη εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, αναφέροντας τα εξής:

«Πέθανε σήμερα, στα 63 του χρόνια, ο Λάζαρος Καμπουρίδης, υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΥΑΘ,

Ο εκλιπών, ανέλαβε τον Ιανουάριο του 2017 τη Διεύθυνση Εγκαταστάσεων και Δικτύων Ύδρευσης της εταιρίας, ενώ εργαζόταν στην ΕΥΑΘ (τότε ΟΑΘ) από το 1983, ως πτυχιούχος του τμήματος Μηχανολόγων-Ηλεκτρολόγων στην Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στη σύζυγο, τα παιδιά και τους οικείους του Λάζαρου Καμπουρίδη».