έφυγε-από-τη-ζωή-ο-γιος-του-ηθοποιού-βασ-680895
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 13.07.2021 | 10:17

Έφυγε από τη ζωή ο γιος του ηθοποιού Βασίλη Αυλωνίτη

Έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι του Σαββάτου ο γιος του Βασίλη Αυλωνίτη, Γιάννης, σε ηλικία 78 ετών, ταλαιπωρημένος από πολλά προβλήματα υγείας.

Η κηδεία του Γιάννη Αυλωνίτη έγινε μάλιστα στο νεκροταφείο της Αργυρούπολης. Πλάι του ήταν φυσικά η οικογένειά του και ο πολυαγαπημένος του γιος, Βασίλης.

«Το τελευταίο διάστημα ο πατέρας μου ταλαιπωρήθηκε με την υγεία του, ωστόσο πάντα μιλούσε για τον πατέρα του και παππού μου και όσα έζησε μαζί του. Ήταν πολύ υπερήφανος άνθρωπος και έτσι θα τον θυμάμαι… Πίσω του ο πατέρας μου αφήνει και μια εγγονή, στην οποία τιμής ένεκεν έδωσα το όνομα του παππού μου, Βασιλεία Αυλωνίτη, για να συνεχιστεί το γένος», είπε στην Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα ο εγγονός του μεγάλου μας κωμικού, που πήρε και το όνομά του, Βασίλης Αυλωνίτης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αυλωνίτης νυμφεύθηκε μία Ελληνίδα, την Πόπη, την οποία εγκατέλειψε όταν ερωτεύθηκε παράφορα μία θαυμάστριά του. Με αυτή, ταξίδεψε στη Γαλλία, όπου γνώρισε μία Γαλλίδα με το όνομα Γιογιό. Νυμφεύθηκε τη Γιογιό και απέκτησε μαζί της δύο παιδιά, τον Γιάννη και την Ελένη. Ένα μεγάλο πάθος του ήταν τα στοιχήματα στον ιππόδρομο, κάτι που τον έφερνε συχνά σε τόσο δύσκολη οικονομική κατάσταση, ώστε να αναγκάζεται να παίζει σε δευτερεύοντες ρόλους.