έφτιαξαν-γήπεδο-για-τον-κόμπι-μπράιαν-737604
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 20.02.2020 | 12:01

Έφτιαξαν γήπεδο για τον Κόμπι Μπράιαντ στην Αγία Παρασκευή (φωτο)

Ο Kobe Bryant δεν ήταν απλώς ένας ακόμη αθλητής του μπάσκετ και αστέρας του ΝΒΑ. Ήταν ένας άνθρωπος που με τις πράξεις και τα λόγια του επηρρέαζε τις ζωές ανθρώπων σε ολόκληρο τον κόσμο, προσπαθώντας να τους μεταδώσει τις αξίες που πρέσβευε το γνωστο «Mamba Mentality».

Ο θάνατος του «Black Mamba» συγκλόνισε τον πλανήτη και, όπως ήταν φυσικό, δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει και την Ελλάδα. Η γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών Cosmos Sport, μαζί με το newsauto.gr-, αποφάσισε να τιμήσει έναν από τους πιο καταξιωμένους και εμπνευστικούς αθλητές του κόσμου.

Δημιούργησε έναν χώρο «κληρονομιά» των αξιών του Kobe, ένα mini basketball court, με τη μορφή του. Ο Same, o artist του painting, σχεδίασε ένα μεγάλο MAMBA κάτω από τη μπασκέτα, υπενθυμίζοντας ότι μπορούμε να ξεπερνάμε διαρκώς τα όρια μας.

COSMOS_3

Τον εξωτερικό τοίχο αριστέρα του γηπέδου κοσμούν οι ιστορικές πλέον φανέλες με το νούμερο “8” και το “24”.

COSMOS_6

Το Kobe Bryant Court είναι το πρώτο roof court στην Ελλάδα και είναι εκεί για να θυμίζει την επιρροή του «Black Mamba». Είναι κάτι παραπάνω από μερικές γραμμές και μια μπασκέτα.

COSMOS_5

To Kobe Bryant Court βρίσκεται στην οροφή του καταστήματος Cosmos Sport, στην Λ.Μεσογείων 433,  και είναι ανοικτό προς επίσκεψη με αίτημα στην ακόλουθη σελίδα: https://bit.ly/39NyWfQ