Έφτασε στα σύνορα με Mercedes κλεμμένο από τη Γερμανία

Άλλη μια απόπειρα μεταφοράς μέσω Ελλάδας προς την Τουρκία οχήματος που είχε κλαπεί από χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έπεσε στο κενό χάρη στους λεπτομερείς ελέγχους που διενεργούν οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης στους Κήπους του Έβρου.

Το απόγευμα της Τετάρτης έφτασε στα σύνορα με σκοπό να περάσει στην Τουρκία ένας 42χρονος αλλοδαπός, ο οποίος οδηγούσε ένα πολυτελές Ι.Χ. αυτοκίνητο μάρκας Mercedes με πινακίδες κυκλοφορίας των αρχών της Γερμανίας. Όμως, ο έλεγχος που έγινε αποκάλυψε ότι τόσο η άδεια κυκλοφορίας και ένα πιστοποιητικό ιδιοκτησιακού καθεστώτος του οχήματος ήταν παραποιημένα.

Σύντομα αποδείχθηκε ότι τόσο το αυτοκίνητο όσο και τα πρωτότυπα έγγραφα είναι καταχωρημένα από τις γερμανικές αρχές ως κλαπέντα, απωλεσθέντα ή υπεξαιρεθέντα και κατασχέθηκαν για να επιστραφούν στη Γερμανία. Ο 42χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και πλαστογραφία, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΣΥΝΟΡΑ, MERCEDES, ΚΛΕΜΜΕΝΟ, ΕΦΤΑΣΕ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!