έφοδος-της-επιτροπής-κεφαλαιαγοράς-σ-732123
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 06.02.2020 | 16:08

Έφοδος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς στα γραφεία της Folli Follie

Κλιμάκιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς εντεταλμένο να πραγματοποιήσει ενδελεχείς ελέγχους σε όλα τα αρχεία της Folli Follie – ηλεκτρονικά και έντυπα – πραγματοποιεί έφοδο αυτή την ώρα στα γραφεία της εταιρίας στον Άγιο Στέφανο, συμφώνα με πληροφορίες της Κ.

Η έφοδος διετάχθη από την διοίκηση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς , στα πλαίσια των  προσπαθειών της για εξυγίανση της εταιρίας και απόδοση ευθυνών αναφορικά ε την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει, αναφέρουν οι ίδιες πηγές

Έρχεται δε μία μέρα μετά την έναρξη της προσπάθειας του βασικού μετόχου και κατηγορούμενου για σωρεία αδικημάτων που σχετίζονται με τον σκάνδαλο της Folli Follie, Δ. Κουτσολιούτσου, να ελέγξει τη διοίκηση της εισηγμένης την ερχόμενη γενική συνέλευση της 20ης Φεβρουαρίου.

Η έφοδος πραγματοποιείται κατά τα πρότυπα των αντίστοιχων εφόδων της Επιτροπής Ανταγωνισμού σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα  στα τέλη του 2019 και περιλαμβάνει απομάκρυνση των στελεχών της διοίκησης από κινητά τηλέφωνα, υπολογιστές και τα γραφεία τους και συλλογή όλων των σχετικών δεδομένων, αναφέρουν οι πληροφορίες.