έχεις-καραφλίτσα-έχουμε-κούρεμα-πώς-θ-511314
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 18.07.2018 | 20:47

Έχεις καραφλίτσα; Έχουμε κούρεμα! Πώς θα δείχνεις άλλος άνθρωπος (φωτο)

Τα μαλλιά σου έχουν αρχίσει και σου κουνάνε το μαντήλι; Έχουμε λύσεις για το πως να κουρευτείς, αναλόγως με την φαλάκρα  που πας να κάνεις.

Σε περίπτωση «μπιφτεκιού»

Δεν έχει κανένα νόημα να προσπαθείς να αφήνεις τις τρίχες σου για να δείχνει το κεφάλι πιο γεμάτο. Στο πρώτο φως του ήλιου, θα έχεις χάσει το παιχνίδι καθώς θα φαίνεται η αραίωση. Αυτό που χρειάζεσαι στην προκειμένη περίπτωση, είναι ένα κοντοκουρεμένο look αλλά όχι σε σημείο για να δείχνεις μόνιμα πεζοναύτης. Προτίμησε να ξυρίσεις καλά τα πλαϊνά το κεφαλιού και να αφήσεις έστω και χωρίστρα σε γραμμή. Κρατώντας το κοντό με αυτόν τον τρόπο, παίζεις με το στιλάρισμα. Για εκείνους που η αραίωση δεν έχει προχωρήσει αρκετά, μπορούν να αφήσουν ελάχιστο κοντό μαλλί μπροστά κοντοκουρεύοντας όλο το πίσω.

Όταν πέφτει κροταφική ξηρασία

Το ερώτημα στην προκειμένη περίπτωση, είναι πάντα πόσο μαλλί έχει περισσέψει για στους κροτάφους. Είσαι στα ξεκινήματα; Ή έχει προχωρήσει αρκετά; Αν οι κρόταφοι έχουν μόλις ξεκινήσει να χάνουν τρίχες, κράτα το μπροστινό μέρος του μαλλιού σου «χαμηλά» –  μην  τα σηκώνεις δηλαδή με ζελέ ή πομάδες και προτίμησε να τους δίνεις κλίση αριστερά ή δεξιά. Στην περίπτωση που οι κρόταφοι έχουν αδειάσει αρκετά, προτίμησε την επιλογή Jude Law: περισσότερο μαλλί στο κέντρο και ήπια κοντά τα πλαϊνά. Σε κάθε περίπτωση ΜΗΝ τα κοντοκουρεύεις, θα τα δείχνεις πιο άδεια απ’ ότι είναι.

Όταν δεν υπάρχει ελπίδα

Ο γλόμπος δεν είναι ντροπή. Πόσο μάλλον όταν, ακόμη και αν το τριχωτό της κεφαλής σε πρόδωσε, συνεχίζεις να βγάζεις στα γένια. Επειδή δεν έχουμε όλοι μας στρογγυλό κεφάλι, συμβουλέψου τον κομμωτή σου για το πόσο πολύ ή όχι πρέπει να φαίνεται το σκαλπ. Αν για παράδειγμα έχεις ελιές και σημάδια, καλύτερα να αφήσεις και μισό πόντο τρίχας. Διαφορετικά μπορείς να γίνεις ένας The Rock και να τα πάρεις όλα. Πάντα όμως να θυμάσαι ότι τα γένια είναι must σε μία τέτοια περίπτωση. Όσα και αν βγάζεις.

Πηγή: ratpack.gr