έχασε-χρήματα-σε-παιχνίδι-και-σκηνοθέ-324013
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 17.11.2017 | 17:10

Έχασε χρήματα σε παιχνίδι και σκηνοθέτησε ληστεία να τα πάρει πίσω

Με χειροπέδες βρέθηκε ένας 52χρονος που κατήγγειλε στην Ασφάλεια ότι άγνωστοι τον χτύπησαν στο πίσω μέρος του κεφαλιού και τον λήστεψαν μόλις έπεσε στο έδαφος με χαμένες τις αισθήσεις του. λίγη ώρα αφ’ ότου έκανε ανάληψη από ένα Α.Τ.Μ. υποκαταστήματος τράπεζας που βρίσκεται σε κεντρικό πεζόδρομο της Λάρισας.

Το υποτιθέμενο θύμα επέμενε στην κατάθεσή του ότι κάποιος ή κάποιοι που τον είχαν δει να βγάζει τα χρήματα το απόγευμα της Τετάρτης τον ακολουθούσαν και του επιτέθηκαν τη στιγμή που έφτασε στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου κατοικεί, αρπάζοντας από την τσέπη του τα 900 ευρώ που είχε σηκώσει.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί που ξεκίνησαν προανάκριση αναζήτησαν πλάνα από κάμερες ασφαλείας των καταστημάτων κοντά στην πολυκατοικία και δεν είδαν κάποιον ή κάποιους να τον χτυπούν! Έτσι, ο 52χρονος αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι δήλωσε ληστεία για να μην καταλάβει η οικογένειά του ότι είχε ξοδέψει τα χρήματα στο ΚΙΝΟ! Έτσι, σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για ψευδή ανωμοτί κατάθεση και ψευδή καταμήνυση, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.