εμπρησμός-κομμωτηρίου-on-camera-στο-ηράκλειο-433650
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 08.10.2018 | 11:39

Εμπρησμός κομμωτηρίου on camera στο Ηράκλειο Κρήτης

Είχε πάρει τα μέτρα του για να μην καταγραφούν τα χαρακτηριστικά του από την κάμερα ασφαλείας ενός κομμωτηρίου στο Ηράκλειο Κρήτης, ένας άγνωστος εμπρηστής, ο οποίος προκάλεσε πυρκαγιά, τοποθετώντας αυτοσχέδιο μηχανισμό με τέσσερα γκαζάκια οικιακής χρήσης τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Τρία από τα τέσσερα γκαζάκια ανεφλέγησαν στην είσοδο με έναν εκκωφαντικό κρότο στις 3.56΄ π.μ. και οι φλόγες που τύλιξαν το κομμωτήριο απείλησαν και την πολυκατοικία στην περιοχή του Μασταμπά, στο ισόγειο της οποίας βρίσκεται! Ωστόσο, έφτασαν αμέσως πέντε άντρες της Πυροσβεστικής με δυο οχήματα και έσβησαν τη φωτιά, πριν γίνει απειλητική για τα διαμερίσματα. Ωστόσο, στο κατάστημα προκλήθηκαν εκτεταμένες υλικές ζημιές.

Ο ιδιοκτήτης του παρέδωσε στις αρχές το υλικό που κατέγραψε η κάμερα κλειστού κυκλώματος, στο οποίο φαίνεται ένας άνδρας με καλυμμένα χαρακτηριστικά να τοποθετεί τον εμπρηστικό μηχανισμό έξω από το κομμωτήριο και να φεύγει τρέχοντας πριν εκραγεί. Το βίντεο εξετάζεται, ενώ οι ιδιοκτήτες του καταστήματος δήλωσαν ότι δεν έχουν εχθρούς και δεν μπορούν να εξηγήσουν τους λόγους της επίθεσης.