δυστύχημα-στα-σπάτα-μία-selfie-κόστισε-τη-ζω-1053189
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 26.07.2022 | 14:44

Δυστύχημα στα Σπάτα: Μία selfie κόστισε τη ζωή στον 22χρονο

Μια selfie προσπαθούσε να βγάλει ο 22χρονος Βρετανός Τζακ Φέντον, τη στιγμή που χτυπήθηκε από τον έλικα στα Σπάτα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail.

Στο ίδιο ρεπορτάζ, για το οποίο επικαλούνται και στοιχεία από ελληνικά ΜΜΕ, οι Βρετανοί αναφέρουν ότι ο πιλότος του ελικοπτέρου ενδέχεται να αντιμετωπίσει κατηγορίες για ανθρωποκτονία, εάν οι έρευνες αποδείξουν ότι είπε στους επιβάτες να βγουν από το ελικόπτερο, προτού να σβήσουν οι μηχανές και σταματήσουν να λειτουργούν οι έλικες.

Δίνοντας περαιτέρω στοιχεία σε ρεπορτάζ με τίτλο «Selfie helicopter horror», η Daily Mail κάνει λόγο για μία εύπορη οικογένεια, με τον 22χρονο Τζακ Φέντον, φοιτητή στο Oxford Brookes, να έχει τελειώσει ιδιωτικό σχολείο στο Μέιντστοουν του Κεντ, όπου η φοίτηση κατ’ έτος κοστίζει 36.000 λίρες.

Η οικογένειά του, που ανήκει στο βρετανικό jet set, έδωσε σχεδόν 17.000 ευρώ, για να νοικιάσει δύο ελικόπτερα που τους μετέφεραν από τη Μύκονο στην Αθήνα, ώστε να επιβιβαστούν στο ιδιωτικό τους τζετ, στο οποίο θα τους μετέφεραν λιμουζίνες, γράφουν οι βρετανικές εφημερίδες «The Sun» και «Daily Mail».

Μαζί με τα αδέλφια του από τη Βρετανία, ο 22χρονος τουρίστας Τζακ Φέντον είχε μισθώσει ελικόπτερο, για να μετακινούνται κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών στο Αιγαίο. Το ελικόπτερο ερχόταν από τη Μύκονο και προσγειώθηκε σε ιδιωτικό ελικοδρόμιο στα Σπάτα.