δύσκολες-ώρες-για-τον-τάκη-παπαματθαί-932816
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 15.08.2021 | 19:00

Δύσκολες ώρες για τον Τάκη Παπαματθαίου

Στο νοσοκομείο βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο γνωστός ηθοποιός, Τάκης Παπαματθαίου.

Ο Τάκης Παπαματθαίου σημείωσε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου: «Χρόνια μας Πολλά λοιπόν, Βοήθεια μας. Η φωτό είναι χτεσινή από εφημερεύον νοσοκομείο, εδώ στην Αθήνα. Ευτυχώς είχε προγραμματιστεί έτσι κι αλλιώς πενθήμερο ρεπό. Η κούραση μας μεγάλη, αλλά η χαρά μας ακόμη μεγαλύτερη αφού μαζί με την «Ιφιγένεια» η δικιά μας παράσταση «η Παγίδα» αποτελούν τις δύο μεγάλες επιτυχίες του καλοκαιριού καλλιτεχνικά και εισπρακτικά».

Λοιπόν, ο άτυχος της παρέας ήμουνα εγώ. Στις 10 Αυγούστου, ημέρα γενεθλίων μου (!), ξαφνικά ανέβασα υψηλό πυρετό Όμως έπρεπε να παίξω. Όπως το έκανα και τις επόμενες τρεις παραστάσεις. Με έναν ρόλο μεγάλο σε έκταση, κεντρικό ρόλο και βέβαια προσπαθώντας τον κόσμο να γελάσει… σε σας μπορεί να φαίνεται ακατόρθωτο έως και ηρωικό, σε μας όμως είναι κάτι το συνηθισμένο» πρόσθεσε στο μήνυμα προς τους διαδικτυακούς του φίλους. «Τα αποτελέσματα έδειξαν τελικά, πνευμονία. Ευτυχώς καταπολεμάται με ισχυρή αντιβίωση. Πράγματι εδώ και τρείς μέρες υπάρχει σημαντική βελτίωση.

Και πρόσθεσε ο ηθοποιός: «Αυτή την ανάρτηση την έκανα, όχι για να κοινοποιήσω ένα προσωπικό μου πρόβλημα, αλλά για να σας θυμίσω πόσο ιδιαίτερο είναι το επάγγελμα μας. Ένα επάγγελμα που παραμένει ελεύθερο και λεηλατημένο… η γνωστή φράση: Ridi pagliacco – Γέλα παλιάτσο! παραμένει επίκαιρη. Οι στίχοι της άριας τα λένε όλα.. «Παλιάτσο, μην κλαις στα συντρίμμια της καρδιάς σου . Πάρε κουράγιο, σήκω, βάψε το πρόσωπο σου, φόρεσε τα ρούχα σου .Το κοινό πλήρωσε και θέλει να γελάσει με σένα. Γέλα παλιάτσο, έτσι κι αλλιώς ένας παλιάτσος είσαι, γέλα παλιάτσο!!».. Αυτά και εις άλλα με υγεία, χαμόγελα, αισιοδοξία».