δρογώσης-ο-συριζα-είναι-ότι-πιο-γελοίο-526274
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 29.08.2018 | 17:11

Δρογώσης: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ό,τι πιο γελοίο έχει περάσει

Ο τελευταίος ανασχηματισμός που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας φαίνεται πως έχει στενοχωρέσει αρκετούς συντρόφους του και σίγουρα έχει εξαγριώσει εκείνους που στην αρχή είχαν σταθεί στο πλευρό του, στη συνέχεια όμως άλλαξαν πορεία.

Εις εξ αυτών και ο τραγουδοποιός Στάθης Δρογώσης ο οποίος ανοιχτά είχε υποστηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ πριν γίνει κυβέρνηση, ωστόσο μετά την περιπέτεια του 2015 συνειδητοποίησε ότι οι δρόμοι τους μόνο κοινοί δεν θα μπορούσαν να είναι.

Οι αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα φαίνεται πως όχι μόνο δεν άρεσαν στον Στάθη Δρογώση, αλλά τον έκαναν να πει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ό,τι πιο γελοίο έχει περάσει από τη χώρα.

Διατυπώνοντας τις απόψεις του δημόσια, όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε, ο τραγουδοποιός αναφέρει στο twitter: «Οι συριζαίοι λοιπόν κάνουν υπουργούς ακροδεξιούς και μετά μας κατηγορούν ότι αν δεν τους στηρίξουμε “θα έρθει ο Κούλης”. Ο Συριζα είναι επίσημα ό,τι πιο γελοίο έχει περάσει από τη χώρα. Και όσο κάθεται στην εξουσία τόσο θα ανεβαίνει η ακροδεξιά».

Ο κ. Δρογώσης θέλησε να κάνει ειδική αναφορά στην επιλογή Παπακώστα: «Υφυπουργός προστασίας του πολίτη με ευαίσθητες αρμοδιότητες μια κυρία που έχει χαρακτηρίσει τους μετανάστες και τους πρόσφυγες ως “κατσαρίδες”» αλλά και στην επιλογή Μάρκου Μπόλαρη: «Υφυπουργός ένας άλλος πασόκος που έβγαλε τις οροθετικές χρήστριες στα ΜΜΕ με μοιραία κατάληξη για δυο από αυτές».