δράστης-της-δολοφονίας-στη-φολέγανδρ-925437
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 20.07.2021 | 13:14

Δράστης της δολοφονίας στη Φολέγανδρο: «Συλλυπητήρια και καλή δύναμη στην οικογένεια της Γαρυφαλλιάς»

Με σκυφτό το κεφάλι όπως και την πρώτη φορά της προσαγωγής του στον Εισαγγελέα ήταν και σήμερα ο 30χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο.

Απαντώντας στα ερωτήματα των δημοσιογράφων ο 30χρονος την ώρα που έμπαινε στο περιπολικό όχημα της αστυνομίας για να μεταφερθεί και πάλι στο κρατητήριο, το μόνο που είπε είναι «Συλλυπητήρια και καλή δύναμη στην οικογένεια της Γαρυφαλλιάς».

Ο 30χρονος που οδηγήθηκε στις 10:00 το πρωί στον Ανακριτή στο Πρωτοδικείο της Νάξου, ζήτησε και πήρε νέα 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί. Μαζί του αυτή τη φορά ήταν και ο δικηγόρος του Γιάννης Βλάχος.

Στις δηλώσεις του ο κ. Βλάχος τόνισε ότι έχει ρητή εντολή από την οικογένεια του 30χρονου να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση. Σημείωσε ότι στο νησί βρίσκονται και οι γονείς του καθ’ ομολογίαν δράστη, οι οποίοι είναι συντετριμμένοι και ποτέ δεν περίμεναν το παιδί τους να φτάσει σε αυτή την πράξη.

Όπως όλα δείχνουν ο κ. Βλάχος θα επικαλεστεί ψυχολογικά προβλήματα τα οποία οδήγησαν σε αυτή την πράξη τον 30χρονο. Ωστόσο δε θέλησε να απαντήσει στο ερώτημα για το εάν θα ζητήσει ψυχιατρική γνωμάτευση.

Δήλωσε ότι χθες προσπάθησε να συνομιλήσει με τον εντολέα του όμως δεν κατάφερε να “συνεννοηθεί” μαζί του.

Αυτό που επίσης σημείωσε ήταν ότι τα όποια νέα στοιχεία της υπόθεσης θα κατατεθούν στο δικαστήριο.

πηγή: naxostimes.gr