δραπέτης-συνελήφθη-με-ψεύτικο-όνομα-σ-547613
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 21.11.2018 | 10:42

Δραπέτης συνελήφθη με ψεύτικο όνομα στη Φλώρινα

Ψεύτικα στοιχεία ταυτότητας είχε δηλώσει ένας από τους πέντε Αλβανούς που είχαν συλληφθεί σε περιοχή της Φλώρινας, όπου είχαν περάσει παράνομα από την πατρίδα τους περπατώντας στα χιονισμένα βουνά!

Όπως αποδείχθηκε, ήταν δραπέτης καθώς είχε παραβιάσει την άδεια που του είχε δοθεί από τις Αγροτικές Φυλακές της Αγιάς Χανίων!

Η πραγματική ταυτότητα του 30χρονου αλλοδαπού, αποκαλύφθηκε μετά τη σύλληψή του από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών.

Στην συγκεκριμένη φυλακή εξέτιε ποινή κάθειρξης δέκα ετών και φυλάκισης 30 ημερών, μετά την καταδίκη του για αγορά, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών. Όταν του δόθηκε 8ήμερη τακτική άδεια, όμως, έγινε καπνός!

Την περασμένη Κυριακή, ήταν ένας από τους πέντε Αλβανούς που συνελήφθησαν και σε βάρος τους διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις και ένταλμα σύλληψης για ναρκωτικά. Ο 30χρονος οδηγήθηκε ξανά στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας, που αυτή τη φορά του απήγγειλε κατηγορίες για απόδραση κρατουμένου και ψευδή ανωμοτί κατάθεση.