δράμα-έξι-μετανάστες-χτύπησαν-και-μαχ-323987
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 31.08.2018 | 10:56

Δράμα: Έξι μετανάστες χτύπησαν και μαχαίρωσαν 52χρονο

Σάλο προκάλεσε στην κοινότητα Μυλοπόταμο της Δράμας η επίθεση που δέχθηκε ένας 52χρονος κάτοικος από έξι αλλοδαπούς που φιλοξενούνται σε hot spot της περιοχής, μετά τον διαπληκτισμό τους για ασήμαντη αιτία σε κεντρικό σημείο του χωριού.

Οι μετανάστες, δυο από τους οποίους είναι ανήλικοι ηλικίας 16 και 17 χρόνων και οι υπόλοιποι 18, 18, 20 και 41 χρόνων περικύκλωσαν τον άτυχο άνδρα που περνούσε από το σημείο όπου βρίσκονταν και άρχισαν να τον εξυβρίζουν. Πριν εκείνος προλάβει να αντιδράσει, άρχισαν να τον χτυπούν και ο 17χρονος τον τραυμάτισε με μαχαίρι στην ωμοπλάτη!

Ο 52χρονος έφυγε κακήν κακώς και αιμόφυρτος από το σημείο και κατήγγειλε στην Αστυνομία το περιστατικό. Αμέσως κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί της Ασφάλειας, οι οποίοι εντόπισαν μέσα σε λίγα λεπτά τους δράστες, τους συνέλαβαν και κατέσχεσαν το ματωμένο μαχαίρι συνολικού μήκους 24 εκατοστών που είχαν πετάξει στο χώρο της επίθεσης.

Ο 52χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ οι τέσσερις αλλοδαποί παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας με κατηγορίες κατά περίπτωση για επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράβαση του νόμου περί όπλων και εξύβριση.