δολοφόνος-δώρας-ζέμπερη-εμπλέκει-γν-432718
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 11.01.2018 | 13:19

Δολοφόνος Δώρας Ζέμπερη: Εμπλέκει “γνωστό δικηγόρο, πρώην βουλευτή”

Γνωστό δικηγόρο κατονομάζει ως ηθικό αυτουργό για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη ο 58χρονος κατ ομολογίαν δολοφόνος, που κρατείται στις φυλακές Δομοκού.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει ο “Αντ1”, ο ίδιος έστειλε νέο υπόμνημα προς τον ανακριτή, στο οποίο κατονομάζει μεγαλοδικηγόρο των Αθηνών, ο οποίος μάλιστα κατά το παρελθόν υπήρξε και βουλευτής.

Αυτός φαίνεται να είναι το “αφεντικό”, στο οποίο αναφέρθηκε ο ίδιος σε προηγούμενο υπόμνημά του.

Το έγγραφο αυτό θα φτάσει στα χέρια του ανακριτή σήμερα, ενώ την Τρίτη ο 58χρονος θα κληθεί για συμπληρωματική απολογία. Εκεί οι ανακριτικές αρχές θα αξιολογήσουν αν τα νέα στοιχεία του δράστη έχουν βάση και αν οδηγούν την ανάκριση σε νέα δεδομένα.

Οι νέοι ισχυρισμοί του έχουν τρομοκρατήσει τη μητέρα της Δώρας Ζεμπερη, αναφέρει ο “Αντ1”. Μπορεί πράγματι η κόρη της να βγήκε από την μέση γιατί ενοχλούσε κάποιους με τους ελέγχους της; Η μήπως το νέο σενάριο του δράστη είναι ένα νομικό τερτίπι για να βρει ελαφρυντικά και να σπάσει τα ισόβια, όπως πιστεύουν οι αστυνομικές αρχές;

“Αν πει ονόματα ναι τον πιστεύω” δήλωσε χθες στον ΑΝΤ1 η μητέρα της Δώρας, αποκαλύπτοντας ότι η άτυχη κοπέλα παρακαλούσε να φύγει από την υπηρεσία της.

Η μητέρα μάλιστα έχει ήδη δώσει σημαντικά στοιχεία στον ανακριτή, τα οποία δείχνουν ότι η δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη ήταν προμελετημένη. Η μητέρα το μόνο που θέλει είναι να μιλήσει ο 58χρονος με ονόματα, με στοιχεία. “Για την ψυχή της κόρης μου πρέπει και εμείς να μάθουμε την αλήθεια” τονίζει η ίδια.