δολοφονία-ζαφειρόπουλου-δημόσιο-ευχ-363787
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 30.10.2017 | 13:27

Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Δημόσιο ευχαριστώ από τον αδελφό του, πρ. δήμαρχο Χαλανδρίου

Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” απηύθυνε η οικογένεια του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, προς όλους εκείνους που συμπαραστάθηκαν στον πόνο της για την απώλεια του αγαπημένου τους ανθρώπου.

Τη σχετική ανάρτηση έκανε στην προσωπική σελίδα του στο Facebook ο αδελφός του εκλιπόντος, Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος, πρώην δήμαρχος Χαλανδρίου.

«Η οικογένειά μας απευθύνει από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αμέριστη συμπαράσταση που εισπράττουμε όλες αυτές τις μέρες της βαθιάς οδύνης για την τραγική και άδικη απώλεια του Μιχάλη μας.

Συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες, πελάτες, γνωστοί και άγνωστοι, συνάδελφοι δικηγόροι και δικαστές, αφήσατε βαθιά μέσα στη ψυχή μας, με λόγια και πράξεις, ένα ηχηρό αποτύπωμα σεβασμού, αναγνώρισης και αξιοπρέπειας.

Ευχαριστούμε όλους όσους, στα πλαίσια της ενημέρωσης των πολιτών, διαχειρίστηκαν την οικογενειακή μας τραγωδία με διακριτικότητα και σεβασμό.

Ευχαριστούμε την Ελληνική Αστυνομία, της οποίας όλα τα στελέχη δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για την αθόρυβη και ταχύτερη εξιχνίαση του στυγερού εγκλήματος που άλλαξε για πάντα τη ζωή μας και συγκλόνισε την ελληνική κοινωνία.

Εκφράζουμε την βαθιά μας ευγνωμοσύνη σε όλες και όλους σας για την αγάπη και τον σεβασμό σας στη μνήμη του αγαπημένου μας Μιχάλη», έγραψε στο μήνυμα που ανήρτησε στο Facebook.

Μιχάλης Ζαφειρόπουλος - οικογένεια