δολοφονία-βιολόγου-η-προφητική-φρά-657275
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 17.07.2019 | 22:36

Δολοφονία Βιολόγου: Η «προφητική» φράση του 27χρονου δράστη

Οι συνταρακτικές αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αυτές τις ημέρες και ανακοινώθηκαν με τον πλέον επίσημο τρόπο από την ηγεσία της ΕΛΑΣ στα Χανιά, για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 27χρονος διέπραξε το ειδεχθές έγκλημα σε βάρος της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου Suzanne Eaton, έχουν προκαλέσει αποτροπιασμό αλλά και ανακούφιση που ο δράστης ενός τέτοιου εγκλήματος, συνελήφθη.

Ωστόσο, οι καταγγελίες τριών γυναικών, σύμφωνα με το flashnews.gr, οι οποίες ανέφεραν ότι στο παρελθόν είχαν πέσει θύματα απόπειρας παρόμοιας επίθεσης στις περιοχές της Κισσάμου, του Γερανίου και του Καστελλίου, αλλά και η ίδια η κατάθεση του 27χρονου ότι στο παρελθόν είχε νιώσει την ίδια ψυχική και σεξουαλική ένταση που ένιωσε την ημέρα του διπλού εγκλήματος (βιασμός και δολοφονία), χωρίς ωστόσο να την έχει εκδηλώσει, έχουν οδηγήσει τις αστυνομικές αρχές να εξετάζουν το ενδεχόμενο ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος να είχε επιτεθεί και σε άλλες γυναίκες.

Ο 27χρονος και το παρελθόν του έχουν μπει στο μικροσκόπιο των αρχών και αν και η σελίδα του στο facebook δεν είναι πλέον διαθέσιμη, στο κανάλι του στο Youtube υπάρχουν ακόμα βίντεο από την περιήγησή του στη διαβόητη πλέον τεχνητή σπηλαίωση στην οποία πέταξε το σώμα της 60χρονης.

Το ανατριχιαστικό βίντεο

Σε βίντεο που ανάρτησε το 2016 από την επίσκεψή του με φίλο του στη σπηλιά, ακούγεται μια στιχομυθία που υπό το βάρος των σημερινών δεδομένων, παίρνει τραγική διάσταση και δημιουργεί μια σειρά ερωτήματα.

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο νέοι συνάντησαν στο βάθος της σπηλιάς, κάτω ακριβώς από το φρεάτιο εξαερισμού, οστά και φαίνεται να εξερευνούν αν είναι ανθρώπινα. Έπειτα ο 27χρονος ακούγεται να λέει:

«Νομίζαμε ότι πρόκειται για κάποιον άνθρωπο, κάποιος να τον έχει πετάξει». Ο φίλος του φαίνεται να ειρωνεύεται την σκέψη του, ότι κάποιος θα μπορούσε να πετάξει άνθρωπο μέσα εκεί και ο 27χρονος του απαντάει. «Ποτέ δεν ξέρεις, τόσα γίνονται».