δολοφονία-τοπαλούδη-οι-δράστες-προσπ-565587
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 21.01.2019 | 23:11

Δολοφονία Τοπαλούδη: Οι δράστες προσπάθησαν να βιάσουν και δυο ανήλικες

Δεν έχουν τελειωμό οι αποκαλύψεις των δυο δραστών οι οποίοι κατηγορούνται ότι δολοφόνησαν στη Ρόδο την Ελένη Τοπαλούδη.

 Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, ο 23χρονος και ο 19χρονος κατηγορούνται ότι δυο μέρες πριν από το στυγερό έγκλημα και πολύ κοντά από το σπίτι της Ελένης άρπαξαν με τη βια δυο ανήλικα κορίτσια, τα έβαλαν σε ΙΧ αυτοκίνητο και τα οδήγησαν σε απόμακρο σημείο.

Γονέας που έπεισε τα δυο παιδιά να απευθυνθούν στις αρχές καταγγέλλει στον ΑΝΤ1 ότι δύο ή τρεις ημέρες πριν γίνει η δολοφονία “οι δυο δράστες ήθελαν να ξεμοναχιάσουν τα δυο 17χρονα κορίτσια”.

Μάλιστα σημειώνει ότι “τα έβαλαν με το ζόρι μέσα σε ένα μαύρο Nissan και δεν τα άφηναν να φύγουν. Ευτυχώς τους πήραν χαμπάρι και έφυγαν από το σημείο”. Όπως μάλιστα συνεχίζει να καταγγέλλει “έλεγαν στα κορίτσια πιείτε βότκα και θα σας μείνει αξέχαστη η βραδιά”.

Ευτυχώς τα άφησαν καθώς τους πήραν χαμπάρι…

Υπενθυμίζεται ότι προφυλακιστέος κρίθηκε ο 23χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της 19χρονης μαζί με τον 19χρονο φερόμενο ως δολοφόνο της Ελένης Τοπαλούδη, μετά την απολογία του στην εισαγγελία της Ρόδου.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο 23χρονος αρνείται όλες τις κατηγορίες περί βιασμού, ωστόσο, αναφέρει πως ήταν παρών στο περιστατικό και πως υπήρχε συγκατάθεση της κοπέλας.

Ο δικηγόρος του, μιλώντας για τον κατηγορούμενο, έκανε λόγο για έναν άνθρωπο που έχει τελειώσει μόλις την δευτέρα δημοτικού, εγκαταλείφθηκε νωρίς από τους γονείς του και μεγάλωσε με έναν θείο του.