δολοφονία-στη-μεταμόρφωση-κλειστά-στ-905348
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 18.05.2021 | 13:49

Δολοφονία στη Μεταμόρφωση: Κλειστά στόματα στη γειτονιά του 58χρονου πρώην πυγμάχου

Tην ώρα που η αστυνομία ερευνά τη δολοφονία του παλαίμαχου πυγμάχου της ΑΕΚ, το Σάββατο το βράδυ στη Μεταμόρφωση, στη γειτονιά του στη Νέα Φιλαδέλφεια, φίλοι και γείτονες είναι «παγωμένοι» από την εν ψυχρώ δολοφονία του 58χρονου.

Στη γειτονιά όλοι γνώριζαν τις δραστηριότητές του, αλλά ο ανθρώπινος νους, όπως λένε, δεν μπορεί να συλλάβει το ξαφνικό του τέλος… Όσοι τον γνώριζαν, μιλούν για έναν άνθρωπο που δεν δημιουργούσε προβλήματα.

Ήταν γνωστός στις περιοχές της Νέας Φιλαδέλφειας, της Μεταμόρφωσης, του Ηρακλείου και της Νέας Ιωνίας και, όπως λένε οι γείτονες, πριν λίγα χρόνια είχε ανοίξει ένα νυχτερινό μαγαζί, αλλά γρήγορα το έκλεισε.

Εκείνο που έχει προκαλέσει ιδιαίτερη εντύπωση, όπως φαίνεται και από το υλικό των καμερών που κατέγραψαν τη δολοφονία, είναι πως οι δράστες επέβαιναν σε ένα χαμηλού κυβισμού μηχανάκι, σκοτώνοντας τον 58χρονο μπροστά στα μάτια ανυποψίαστων πελατών της καντίνας, έξω από την οποία βρισκόταν ο 58χρονος.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, αυτό που εξετάζεται, είναι είτε ο παλαίμαχος πυγμάχος να έπεσε θύμα ατόμου με το οποίο είχε τσακωθεί πριν από καιρό, το είχε γρονθοκοπήσει, είτε να έπεσε θύμα ξεκαθαρίσματος μεταξύ «νονών» της νύχτας.