δολοφονία-καρολάϊν-ποιες-ανακολουθί-914624
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 17.06.2021 | 16:02

Δολοφονία Καρολάϊν: Ποιες ανακολουθίες παρουσιάζει η κατάθεση του 32χρονου πιλότου

«Ο σύζυγος του θύματος στα Γλυκά Νερά βρίσκεται στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών, ώστε να εξετασθεί ως μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας, σε νέα στοιχεία, που έχουν προκύψει από τις έρευνες». Τα παραπάνω ανακοίνωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, κάνοντας γνωστό ότι ο 32χρονος πιλότος έφθασε με το ελικόπτερο της ΕΛΑΣ στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, μετά από τεχνική εξέταση προέκυψε ανακολουθία στη χρονική σειρά, την οποία είχε παρουσιάσει στις καταθέσεις του ο πιλότος, με τα δεδομένα που προέκυψαν από το «έξυπνο» ρολόι του θύματος, το κινητό τηλέφωνο τού 32χρονου αλλά και την άρση απορρήτου των επικοινωνιών του. Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, φαίνεται ότι την ώρα που έχει καταθέσει ότι ήταν δεμένος από τους δράστες, υπάρχει ανθρώπινη παρέμβαση σε εφαρμογές του κινητού του.

Ανακολουθίες που  το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ θέτει αυτή την ώρα υπόψη του 32χρονου και, εφόσον προκύψουν νέα στοιχεία, δεν αποκλείεται ακόμη και εντός της ημέρας να έχουμε επίσημες ανακοινώσεις. 

Να σημειωθεί πάντως ότι μέχρι σήμερα, αστυνομικές πηγές επέμεναν ότι δεν υπήρχαν στοιχεία εμπλοκής του στην υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι η 20χρονη Καρολάιν δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου. Σύμφωνα με τη κατάθεση του 32χρονου συζύγου της, τρεις δράστες με καλυμμένα χαρακτηριστικά παραβίασαν παράθυρο στο υπόγειο της μεζονέτας και εισέβαλαν στο σπίτι όπου κοιμόταν το ζευγάρι και το 11 μηνών βρέφος.

Έδεσαν χειροπόδαρα τον 32χρονο, ενώ στην προσπάθειά τους να ακινητοποιήσουν την 20χρονη, της προκάλεσαν ασφυκτικό θάνατο. Είχε καταθέσει, μάλιστα, πως από την πρώτη στιγμή αποκάλυψε στους εισβολείς, πού είχε κρυμμένα κάποια χρήματα, τα οποία και άρπαξαν πριν εξαφανιστούν.