δολοφονία-καρολάιν-η-μητέρα-της-άφησε-1046384
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 12.07.2022 | 19:45

Δολοφονία Καρολάιν: Η μητέρα της άφησε λουλούδια στο μνήμα ανήμερα των γενεθλίων της

Ένας χρόνος έχει περάσει από τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, στα Γλυκά Νερά, έγκλημα που πάγωσε το πανελλήνιο.

Σήμερα, 12 Ιουλίου, η Κάρολαϊν θα γιόρταζε τα γενέθλιά της και θα συμπλήρωνε τα 21 έτη. Όλοι θυμούνται τη βιαιότητα με την οποία δολοφονήθηκε. Η Αλόννησος, το νησί όπου μεγάλωσε η άτυχη γυναίκα, δεν την ξεχνά.

Η μητέρα της Κάρολαϊν έμεινε αρκετή ώρα στο μνήμα της κόρης της, καθάρισε τα ξεραμένα λουλούδια και άφησε καινούρια. Η ίδια, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, αποφεύγει να συναντά πολύ κόσμο στο χωριό ενώ, όσο περνά ο καιρός, η καθημερινότητα γίνεται δυσκολότερη.

Ήταν περίπου 09:30 το πρωί όταν η μητέρα της Καρολάιν βρέθηκε στο νεκροταφείο και άφησε λουλούδια στο μνήμα της κόρης της.

Ο κόσμος της Αλοννήσου θυμάται την Κάρολαϊν Κράουτς, το κορίτσι που μεγάλωσε στο νησί και έγινε ένα με τους κατοίκους του προτού παντρευτεί και μετακομίσει στα Γλυκά Νερά.

Ανήμερα των γενεθλίων της, πολλοί ήταν εκείνοι που δεν την ξέχασαν και πήγαν στο κοιμητήριο, ανάβοντας ένα κεράκι στον τάφο της.