δολοφονία-καπετάνιου-στον-φίλο-του-τα-558944
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 11.01.2019 | 12:46

Δολοφονία καπετάνιου: Στον φίλο του τα ρίχνει η χήρα

«Ήταν άμεσος συνεργός στο έγκλημα αν όχι αποκλειστικός δράστης», δήλωσε η 41χρονη μέσα από τις φυλακές για την δολοφονία του καπετάνιου συζύγου της.

Στον φίλο του συζύγου της, που βρέθηκε νεκρός στην αυλή του σπιτιού του, ρίχνει τις ευθύνες η 41χρονη χήρα του, η οποία κατηγορείται για το θάνατο του καπετάνιου πριν από 4 χρόνια στην Κοιλάδα Αργολίδας.

Η γυναίκα, μέσα από τις φυλακές Θηβών όπου βρίσκεται, ισχυρίζεται ότι για όλα φταίει ο φίλος του 42χρονου Θανάση Λάμπρου.

«Ως προς τον φίλο του άντρα μου δηλώνω ότι με βάση τα στοιχεία που κατατέθηκαν στο δικαστήριο θεωρώ ότι ήταν άμεσος συνεργός στο έγκλημα αν όχι αποκλειστικός δράστης» δήλωσε η κατηγορούμενη στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη.

«Το έγκλημα έγινε στην αυλή του δικού του σπιτιού, είναι ο άνθρωπος που τον βρήκε πρώτος απ΄ όλους και αντί να καλέσει σε βοήθεια εκείνος κάλεσε τον δικηγόρο του. Αρνήθηκε όταν ρωτήθηκε στην αρχή ότι είναι δικό του το όπλο, ενώ βρέθηκε πυρίτιδα στο αριστερό του χέρι, συμβατή του όπλου», πρόσθεσε.

Ο άτυχος καπετάνιος είχε βρεθεί νεκρός με δύο σφαίρες, μία στο κεφάλι και μια στο θώρακα στην αυλή του σπιτιού του φίλου του στις 8 Δεκεμβρίου του 2014. Εκείνος ισχυρίζεται ότι βρήκε τον 42χρονο, ημιθανή.

Η εισαγγελία Ναυπλίου διεξάγει τους τελευταίους μήνες έρευνα για πιθανή συμμετοχή στο έγκλημα του αδερφικού φίλου του καπετάνιου.

Πρωτόδικα η 38χρονη καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη και αναμένεται να οδηγηθεί ξανά στο Εφετείο Ναυπλίου στις 30 Ιανουαρίου.