δολοφονία-ειρήνης-λαγούδη-μίλησαν-436496
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 14.02.2018 | 12:26

Δολοφονία Ειρήνης Λαγούδη – «Μίλησαν» τα κινητά, τι λέει η μεγάλη κόρη της

Συνταρακτικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου στην υπόθεση θανάτου της αδικοχαμένης Ειρήνης, καθώς σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρις στιγμής γνωστά, επιβεβαιώνονται όσα είχε ισχυριστεί στις καταθέσεις του ο ορθοπεδικός σύντροφος της 44χρονης χήρας.

Τα κινητά τηλέφωνα «μίλησαν» κι είπαν πολλά για τις τελευταίες ώρες της Ειρήνης Λαγούδη λίγο προτού βρεθεί νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της.

Συγκεκριμένα από την άρση απορρήτου φαίνεται να προκύπτει ότι το παράνομο ζευγάρι είχε βρεθεί στην Αθήνα λίγες μέρες πριν από το τραγικό συμβάν και συγκεκριμένα είχε περάσει μία νύχτα στο πάρκινγκ του νοσοκομείου του ΚΑΤ.

Ακόμα από τις τηλεφωνικές κλήσεις φαίνεται ότι η Ειρήνη Λαγούδη είχε προσπαθήσει επανειλημμένα να επικοινωνήσει με τον γιατρό αλλά εκείνος δεν απαντούσε στις κλήσεις της, ενώ είχε στείλει και γραπτό μήνυμα στον αδελφό της, στο οποίο ανέφερε ότι είχε μετανιώσει που επικοινώνησε με τη σύζυγό του.

Με τον ορθοπεδικό είχε επικοινωνήσει κι ο αδελφός της 44χρονης το Σάββατο που χάθηκαν τα ίχνη της πάνω στην αγωνία του να την εντοπίσει, όπως αποδεικνύεται από την άρση του απορρήτου.

Ο γιατρός ο οποίος φέρεται να διατηρούσε σχέση με την Ειρήνη Λαγούδη υποστηρίζει από την πρώτη στιγμή ότι δεν έχει ανάμειξη στο θάνατό της κι ότι είναι «καθαρός».

Ο ίδιος φέρεται ότι έχει πει ακόμη στην κατάθεσή του, ότι μη έχοντας νέα από την Ειρήνη πήγε την επόμενη μέρα της εξαφάνισης στην περιοχή του Λούρου όπου συναντιόνταν, με σκοπό να την αναζητήσει αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Την ίδια ώρα η Αστυνομία δίνει μεγάλη βαρύτητα στη μαρτυρία της κόρης της 44χρονης χήρας.

Η κοπέλα φέρεται ότι έχει καταθέσει πως ένα 24ωρο πριν από το τραγικό συμβάν κι ενώ η μητέρα της επέστρεφε στο Αγρίνιο από την Αθήνα, ήταν σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση κι έκλαιγε συνεχώς, ενώ στις ερωτήσεις που της έκαναν απέδιδε τη στεναχώρια της σε «θέματα υγείας».