δολοφονία-άλκη-βόμβα-κούγια-φωτογ-230070
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 05.02.2022 | 17:58

Δολοφονία Άλκη -«Βόμβα» Κούγια: «Φωτογραφία του φερόμενου δολοφόνου με γιο αστυνομικού»

Δολοφονία Άλκη: Την ώρα που είναι σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και σύλληψη των υπόλοιπων δραστών της δολοφονίας του 19χρονου Αλκη Καμπανού, ο Αλέξης Κούγιας αφήνει αιχμές για ενδεχόμενο συγκάλυψης στην υπόθεση. Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος της οικογένειας του άτυχου νεαρού, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινοί Τύποι» εξέφρασε τους προβληματισμούς του για τον τρόπο με τον οποίο οι αστυνομικές και δικαστικές Αρχές διαχειρίζονται την υπόθεση, αφήνοντας σαφείς αιχμές για συγκάλυψη με αφορμή μία φωτογραφία που έχει στην κατοχή του.

«Η δικαστική εξέλιξη αυτή τη στιγμή είναι ημιτελής και μάλιστα ανησυχητικά ημιτελής. Ενώ για τη δολοφονική επίθεση εις βάρος του Αλκη ήδη κατηγορούνται τουλάχιστον 7 με 8 πρόσωπα ότι τη διέπραξαν και υπάρχουν δύο απόπειρες ανθρωποκτονίας εις βάρος άλλων δύο παιδιών, δεν έχει συλληφθεί κανείς. Μόνο ένας, που το αρνείται κιόλας. Είναι ανησυχητικό γιατί η Θεσσαλονίκη δεν είναι ούτε Νέα Υόρκη ούτε Λονδίνο. Δεν θέλω να σκεφτώ ότι δεν γίνεται σωστή δουλειά όσον αφορά την προανάκριση και όσα πρέπει να κάνει η Αστυνομία», είπε ο Αλέξης Κούγιας.

«Έχουν έρθει εις γνώση μου πληροφορίες που με κάνουν να ανησυχώ περισσότερο, με σημαντικότερη μία φωτογραφία που μου έστειλαν, όπου λένε ότι αυτός που εμφανίζεται είναι ο δράστης και είδα για πρώτη φορά το πρόσωπό του. Μου δείχνουν ένα νεαρό και μου λένε ότι είναι ο γιος της μέχρι πρότινος νούμερο 2 στο τμήμα δίωξης της αθλητικής βίας Θεσσαλονίκης. Η ίδια δε, σε φωτογραφία είναι δίπλα σε κακοποιά στοιχεία και κοντά σε ηγετικά στελέχη της συγκεκριμένης ομάδας. Και αυτό με κάνει να προβληματίζομαι πολύ, σε συνδυασμό με το ότι καθυστερούν να συλλάβουν τους υπόλοιπους».