δολοφονία-άλκη-τι-λένε-οι-δικηγόροι-τω-987581
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 18.02.2022 | 12:57

Δολοφονία Άλκη: Τι λένε οι δικηγόροι των δραστών – Πώς γίνεται η διαδικασία αναγνώρισης

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η διαδικασία της αναγνώρισης των δραστών της στυγερής δολοφονίας του αδικοχαμένου Άλκη, από τους τέσσερις φίλους του που βίωσαν την φονική ενέδρα της 1ης Φεβρουαρίου, στην περιοχή της Χαριλάου.

Ένας ένας ξεχωριστά οι μάρτυρες εισέρχονται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο 2ο όροφο του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, παρουσία της 7η τακτικής ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση, ενώ πίσω από το τζάμι, βρίσκονται κατά ομάδες κάποιοι από τους κατηγορουμένους, αλλά και πρόσωπα μη εμπλεκόμενα με την υπόθεση, καθώς έτσι πραγματοποιείται η διαδικασία της αναγνώρισης.

Τι λένε δύο συνήγοροι των κατηγορουμένων

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης του 23χρονου Ν.Κ. κ. Νικόλαο Πετρίδη, , από την διαδικασία της αναγνώρισης «ο εντολέας μου δεν έχει αναγνωριστεί από κανένα από τα θύματα. Ουσιαστικά αποδεικνύεται αυτό που υποστηρίζαμε από την αρχή. Σύντομα θα υπάρξει μια πλήρη εικόνα».

Από την πλευρά του, ο συνήγορος υπεράσπισης του 21χρονου Ο.Τ. κ. Νίκος Ζήνδρος, ανέφερε ότι «ήταν το επιστέγασμα μιας υποδειγματικά ταχέως διεξαχθείσας ανάκρισης, η οποία θεωρώ πλέον ότι διαμορφώνει τις προϋποθέσεις για να πάμε σε μια δίκαιη δίκη. Θεωρώ ότι αυτό ολοκλήρωσε τον κύκλο της οριοθέτησης του ρόλου του καθενός και της ευθύνης του καθενός».

πηγή: thesstoday.gr