δολοφονία-άλκη-ψάχνουν-το-12ο-άτομο-με-τ-988475
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 14.02.2022 | 07:44

Δολοφονία Άλκη: Ψάχνουν το 12ο άτομο με το όνομα «Ντίνος»

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία προκειμένου να εντοπίσει και να συλλάβει και τον 12ο εμπλεκόμενο στην δολοφονία του Άλκη στη Θεσσαλονίκη.

Στο μεταξύ απολογείται σήμερα  Δευτέρα στον ανακριτή ο 20χρονος αλβανικής υπηκοότητας, που είχε διαφύγει στη χώρα του μετά τη δολοφονία, ενώ υπενθυμίζεται ότι έχουν ήδη προφυλακιστεί 10 άτομα για την υπόθεση.

Κλειδί… ο εντοπισμός και του 12ου

Πρόκειται για τον οδηγό του αυτοκινήτου, μάρκας Polo. Σύμφωνα με τις περιγραφές, πρόκειται για ένα άτομο ελληνικής καταγωγής, περίπου 25 ετών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, ο 12ος εμπλεκόμενος, οδηγός του τρίτου αυτοκινήτου, ονομάζεται «Ντίνος».

Τα στοιχεία αυτά έρχονται από την απολογία του 21χρονου Έλληνα, ο οποίος κρατούσε το δρεπάνι και απολογήθηκε την Πέμπτη. Πρόκειται για το πρώτο άτομο από τους 11 συλληφθέντες, ο οποίος έδωσε το οποιοδήποτε στοιχείο για τον 12ο εμπλεκόμενο.

Όπως ισχυρίζεται ο 21χρονος, δεν γνωρίζει το επίθετο του «Ντίνου», αφού -όπως είπε- ήταν η πρώτη φορά που τον έβλεπε.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες, ο 12ος εμπλεκόμενος είναι Έλληνας όπως προαναφέραμε, 25 ετών, ύψους περίπου 1.80 και έχει γένια.

Ο 21χρονος, που κρατούσε το δρεπάνι και αποκάλυψε στην απολογία του το όνομα «Ντίνος», υποστήριξε ότι δεν γνωρίζει το επώνυμό του.

Οι πληροφορίες σημειώνουν ότι αναφορά στον «Ντίνο» έκανε και ο «Αθηναίος», χωρίς να δίνει λεπτομέρειες.

Ο εντοπισμός του «Ντίνου» αποτελεί «κλειδί», καθώς στο όχημα που οδηγούσε επέβαιναν ο νεαρός που φέρεται να κρατούσε το φονικό δρεπάνι και φέρεται να μαχαίρωσε τον Άλκη, ο νεαρός που φέρεται να κρατούσε το μαχαίρι αλλά και ο νεαρός που φέρεται να χτύπησε με στειλιάρι τον Άλκη.