δολοφονία-άλκη-παραδόθηκε-ο-25χρονος-έλ-863228
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 08.02.2022 | 15:15

Δολοφονία Άλκη: Παραδόθηκε ο 25χρονος Έλληνας καταζητούμενος

Παραδόθηκε στην ανακρίτρια μαζί με τον δικηγόρο του ο 25χρονος που ήταν μέλος σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Αθήνα και διέφευγε της σύλληψης.

Οι πληροφορίες τις τελευταίες ημέρες ανέφεραν ότι μετά τη δολοφονία του Άλκη έφυγε για την Αθήνα, ωστόσο όλο αυτό το χρονικό διάστημα κρυβόταν στη Θεσσαλονίκη.

Ο “Αθηναίος” δεν έχει συλληφθεί ποτέ, ούτε καν προσαχθεί και αμέσως μετά τη δολοφονία εξαφανίστηκε.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας είχαν πραγματοποιήσει πολλές έρευνες για τον εντοπισμό του 25χρονου στην Αθήνα. Μάλιστα, είχαν γίνει έφοδοι σε χώρους όπου θα μπορούσε να βρίσκεται, ενώ δεν ήταν τυχαία και η έρευνα που είχε γίνει προ ημερών σε κεντρικό σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Ομόνοια.

Νωρίτερα ζήτημα, ως ζήτημα τιμής χαρακτήρισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκος, την απονομή δικαιοσύνης για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη αποκαλύπτοντας ότι μέσα στην ημέρα αναμένεται να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον 20χρονο που φέρεται να έχει διαφύγει στην Αλβανία.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Σε συνέχεια των προηγούμενων ανακοινώσεών μας, για υπόθεση που αφορά στην ανθρωποκτονία 19χρονου ημεδαπού, που έλαβε χώρα την 01-02-2022, στην περιοχή Χαριλάου, ανακοινώνεται ότι μεσημβρινές ώρες σήμερα εμφανίσθηκε αυτοβούλως στις ανακριτικές αρχές και συνελήφθη, δυνάμει του ήδη εκδοθέντος εντάλματος, 25χρονος ημεδαπός. Οι έρευνες συνεχίζονται. Για οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη, θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.