δολοφονία-άλκη-κούγιας-φοβάμαι-μήπω-925459
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 05.02.2022 | 11:23

Δολοφονία Άλκη -Κούγιας: «Φοβάμαι μήπως φυγάδευσαν δράστες στην Αλβανία»

Δολοφονία Άλκη: Ανησυχίες σχετικά με το ενδεχόμενο πρόσωπα που συμμετείχαν στην δολοφονία του 19χρονου φίλου του Άρη, στην Θεσσαλονίκη, να έχουν «φυγαδευτεί στην Αλβανία», εξέφρασε ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος είναι συνήγορος της οικογένειας του αδικοχαμένου Άλκη.

Ο κ. Κούγιας εξέφρασε την ανησυχία του για την έρευνα της αστυνομίας, σχετικά με τα υπόλοιπα άτομα που συμμετείχαν στην δολοφονία του 19χρονου, λέγοντας στην «Livesport»: «Ακόμα δεν έχουν γίνει άλλες συλλήψεις, εκτός του 23χρονου και εύχομαι να μην δικαιωθεί ο Καρυπίδης, που μου είπε ότι θα το φορτώσουν σε αυτόν τον Αλβανό που συνέλαβαν και οι άλλοι θα την κοπανήσουν».

«Προσωπικά, φοβάμαι μήπως τους φυγάδευσαν τους υπόλοιπους ή τους έχουν φυγαδεύσει ήδη στην Αλβανία και ψάχνουν να τους βρουν στην Ελλάδα. Θα φανεί αυτό μέσα στις επόμενες δύο μέρες. Θα είμαι στην Βέροια την Κυριακή το πρωί για να μιλήσω με την οικογένεια του Άλκη και την Τρίτη στην Θεσσαλονίκη, την επόμενη μέρα από την απολογία του κατηγορούμενου, για να πάρουμε την δικογραφία. Τώρα δεν ξέρουμε τίποτα, είμαστε τυφλοί πάνω σε αυτό το θέμα», τόνισε ο ποινικολόγος.